Una altra Free Session a 23 Robadors el 30 de juliol

Un dijous més i a la mateixa hora ens vam trobar a 23 Robadors per tornar a gaudir amb les Sessions coordinades per l'amic Ramon Prats. Aquest gran músic de Banyoles és l'artífex de tot plegat i la seva llavor ha quedat ben estesa i sembrada, tal és, que fins i tot quan ell no pot ser-hi com és el cas, sempre hi ha qui ho acaba organitzant. Ell hi tornarà al "peu del bombo", en tornar a la seva activitat docent al Conservatori del Liceu. Aquesta vegada doncs, a la bateria hi teníem al Vasco Trilla, reconegut drummer de la formació Planeta Imaginario i demés projectes. 

Com sempre, la solvència de dos dels metalls assidus a les sessions com són el Pol Pedrós i el sempitern Ivan González, aquest darrer, promotor del projecte Memoria Uno, Crisis i col·laborador fidel del projecte endegat pel Ramon. Aquest dia vam tenir però la presència de dos contrabaixistes, en Johannes Nastejo i el jove Àlex Reviriego. el primer i més gran, va ser un dels primers, crec jo, en acompanyar  Ramon en els seus inicis. És clar que ja fa quatre o cinc anys i això que dic segurament no deu ser cert, ja què aleshores jo encara no hi havia anat (em coincidia amb el programa de ràdio Jazz Club de Nit que aleshores feia els dijous). 

Pel que sigui, en aquest 30 de juliol vam gaudir com sempre de la improvisació la més Free, la més iconoclasta de la mà d'aquesta magnífica formació amb dues trompetes, dos contrabaixos i una bateria/percussió. Per si no hi heu anat, us la recomano fervorosament. Si no coneixeu com sona tot això, aneu-hi amb les oïdes ben obertes i deixant-vos la crítica a casa vostra. És quelcom de diferent, és quelcom màgic, és quelcom potent. Moltes d'aquestes músiques, similars, diferents, les podeu escoltar en aquest mateix blog enregistrades en d'altres ocasions. 
Miquel Tuset i Mallol.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada