PROPER CONCERT - JAM SESSION A CÀRREC DE GENI BARRY TRIO

Benvolgudes i benvolguts aficionats al Jazz i seguidors del Jazz Club la Vicentina: Us recordo que aquest divendres hi tornem amb el Jazz a la Sala Xica. Tindrem un concert de gran nivell, ja que els tres músics que ens acompanyaran són tots tres uns vertaders "cracks", a destacar el líder del grup considerat un dels millors vibrafonistes europeus. Primer començarà el trio fent un primer set, per després del descans, encetar una Jam Session amb els músics que hi hagi a la sala, i que es preveu que sigui prou nombrosa.
Geni Barry, nascut a Barcelona, es va familiaritzar amb el Jazz de molt jove. Rodejat de Jazzmen’s i professors particulars, va aprendre diferents maneres d’harmonitzar i també el llenguatge Jazzístc, tot i que la seva educació és en gran part autodidacta. Els mestres més influents que va tenir  i amb els quals va poder compartir escenaris, sessions privades i gran amistat, van ser Tete Montoliu i Bobby  Hutcherson, no obstant això, ell sempre diu que constantment està aprenent  dels músics que l’acompanyen donada la seva gran válua musical i personal. Geni Barry ha tocat amb la majoria dels músics de l'escena actual com són els pianistes Alain Guiu, Albert Bover, Sergi Sirvent, Joan Díaz, el mateix J.Alberto Medina i tants d'altres. Amb contrabaixistes com l'Horacio Fumero, Jordi Gaspar, Curro Galvez, Pere Loewe, etc. Amb bateries com Pau Bombardó, Aldo Caviglia, etc..Va ser el director d'una gran Jam Session que es va fer a la Nova Jazz Cava de Terrassa, en motiu de la celebració del 50é aniversari de la mateixa, on hi van participar Xavi Figuerola, Guim Garcia Balash, Xavi Ortiz, Adrià Font, i un llarg etc..Ha escrit un tractat de terminologia tècnica anomenat “MANUAL PRÀCTICO DE JAZZ” de l’editorial Mitre i també escriu articles de tècnica i opinió a la “Revista de Jazz”, “Guitarra Actual” i la ja desapareguda “Megadrums”. El vibràfon de concert que toca, se’l va construir ell mateix, donada la seva gran professionalitat en el món de la Robòtica i de l’Electrònica. Ha editat diversos discos per FreshSoundRecords i darrerament n’ha fet un amb el Daniel Cross per l’editorial RosAzul.



José Alberto Medina, nascut a Las Palmas de Gran Canaria: músic i compositor que actualment viu a  Barcelona. La seva música es pot definir com a elegant i plena d’energia. Dirigeix i composa els temes del J-A-M TRIO. Ha estudiat en llocs tan diversos com: l’escola YAMAHA, el Conservatori de Las Palmas de G.C. el Taller de Músics de Barcelona, a l’ESMUC. Ha fet master classes amb Joe Lovano, Steve Coleman, Dave Liebman, Eric Marienthal, Kevin Mahogany, George Colligan, Sheila Jordan, Chano Dominguez, Sambeat Perico, Javier Colina, Herwing Conrad, Dick Oatts, etc. Ha rebut classes de piano, harmonia i arrengaments per part de: Bruce Barth, Dave Kikoski, Aruan Ortiz, Albert Bover, Alvaro Is, Aaron Goldberg, Guillermo Klein, Kenny Werner, etc. .La seva experiència com a docent.....professor de piano i harmonia al Taller de Músics, Director d’Àrea de Música Moderna de Girona. Ha col·laborat amb músics com Sheila Jordan, Jerry Gonzalez, Larry Price, Dick Oatts, Big Band de Canarias, Dayna Stephens, Anton Jarl, Javier Vercher, Jorge Pardo, Ginesa Ortega ...La discografia d’aquest músic és: COLLAGE (Let us play '2002) "Satchmo" - PEÑAS OSCAR GROUP (Astronautus'2004 and The Return of Astronautus .. 2006) "Fresh Sounds" - RAMON DIAZ GROUP (Diàleg 'UMBLOKING 2005 and 2008) "Fresh Sound" - ALBERTO MEDINA JOSE J · A · M TRIO: - FIRST PORTRAIT 2004 (Fresh Sound New Talent) - 2007 IN MY MIND (New Talent Fresh Sound) - "3" 2009 (Marble Records) José Alberto Medina va enregistrar el seu darrer àlbum a New York, on hi va viure els darrers nou mesos.

 
Garry Fimister, contrabaixista anglosaxó que actualment viu a Barcelona. Participa regularment com a contrabaixista en diverses formacions entre les quals podem destacar les següents: El quartet Fredrik Carlquist - saxo tenor, Dave Mitchell - guitarra, Garry Fimister - contrabaix i Roberto Faenzi bateria, i en formació de trio sense el Roberto. Amb el trio de Pablo López: Guitarra. Bruce Arkin: Saxo Tenor. Garry Fimister: Contrabaix. Amb el trio de Jay Wallis veu, flugelhorn i trompeta, Dave Mitchell guitarra i Gary Fimister contrabaix. Ha enregistrat un CD per a Blau Records amb el quartet Fredrik Carlquist - saxo tenor, Dave Mitchell - guitarra, Garry Fimister – contrabaix i Joe Smith, bateria.