Concert de Cloenda del Begues Camp amb el quintet de professors, 8 d'agost de 2015

El dissabte 8 d'agost ens vam deixar caure per Begues per gaudir amb el concert de profes del Begues Camp. Aquest esdeveniment que dura una setmana l'organitza l'incombustible i millor relacionat músic de les nostres contrades, en Jordi Rossy. Ja fa alguns anys que ho fan i em consta  (i vaig constatar-ho aquest dia) la gran quantitat d'alumnes que s'hi apunten cada any. S'ha de dir però que aquesta tasca ingent no la fa ell sol, com ja podeu imaginar. Des de sempre, Jordi te dues mans dretes en aquests afers d'organitzar i són els amics Roger Mas i Deejay FosterJordi Rossy és el director i "guru" del Begues Jazz Camp 2015.
Deejay Foster s'encarrega de la coordinació de material, voluntaris i professorat del Begues Jazz Camp 2015.
Roger Mas s'encarrega de l'organització, inscripcions i configuracions de Combos de l'Begues Jazz Camp 2015.

Vegem què és el que els hi van proposar als alumnes:

De dilluns a divendres:
11'00h-14'00h Master Class
16'30h-19'30h Combos
22'30h-00'00h Concert de Combos
00'00h - 5'00h Jam

El Dissabte:
21'00h concert Professors

MASTER CLASSES
DILLUNS 3 d'agost a les 11'00h: Jorge Rossy, benvinguda i Master Class
DIMARTS 4 d'agost a les 11'00h: Lage Lund, Master Class
DIMECRES 5 d'agost a les 11'00h: Ben Street, Master Class
DIJOUS 6 d'agost a les 11'00h: Albert "Tootie" Heath, Master Class
DIVENDRES 7 d'agost a les 11'00h: Michael Kanan, Master Class

Tot i que ja veieu quin "elenc" de professors, aquests només van donar les "Master Classes", mentre que les classes de Combos les feien d'altres professors, i pel que vaig poder veure el dia d'aquest concert, hi havia gent com el Vicent Maciàn, Guillem Arnedo, Marc Cuevas, i algun més que ara no recordo. 

Un curset molt ben muntat d'una setmana, convivint els alumnes nois i noies, en un entorn magnífic anomenat Can Rigol, una masia lleugerament apartada de la població, ja en plena natura. 

El dissabte 8 d'agost vam anar doncs a veure el fi de festa d'aquest Begues Camp, i el que havia de ser un concert a l'aire lliure, a Can Rigol, va ser un concert al magnífic auditori de Begues, al Teatre el Goula del Centre Cívic El Roure. Un magnífic espai que es va veure ple de gom a gom per veure i escoltar aquests mestres, tots de primer nivell. Hi va haver en aquest curs una estrella amb més llum que les altres i aquesta va ser la del mite i gran bateria Albert "Tootie" Heath, un home que portava a la seva esquena tota una vida dedicada al Jazz a més d'una gran simpatia, més encara, va mostrar una gran empatia amb tothom. Un tipus fantàstic, gran música i millor persona.

Un concert magnífic amb tots aquests professors: 

ALBERT "Tootie" HEATH, bateria
LAGE LUND guitarra 
MICHAEL KANAN piano
BEN STREET contrabaix
CARME CANELA veu  i 
JORDI ROSSY, vibràfon.

Al final, i com no podia ser d'una altra manera, Fèlix Rossy va ser cridat pel seu pare per tocar un parell de temes, els temes del bis. En el darrer i últim, es van quedar el jove Fèlix amb el "vell" "Tootie" tocant ells sols. Abans però, havia començat en Jordi presentant l'esdeveniment amb la seva particular naturalitat (redundància). Els músics van començar a tocar sense cap veu angelical un parell o tres de estàndards magnífics que la meva memòria de peix m'impedeix recordar, però el que sí us haig de dir és que van ser una delícia. Veure com en Jordi va creixent dia a dia amb el vibràfon és tot un plaer i luxe, quelcom que els habituals del JCLV vam poder gaudir en un magnífic concert de la temporada anterior. Després va pujar la Carme a cantar com només ella sap fer. Jo recordo un bolero, que crec va ser el "Bésame mucho". Bé, doncs la nit va anar així, amb grans temes, cantats o no i sempre una gran naturalitat dalt l'escenari sorgida de la bonhomia d'aquesta gran persona Jordi Rossy
Miquel Tuset i Mallol.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada