Actuació de Marina Tuset i Tom Amat a la Torre del Bellesguard el 6 d'agost

El 6 d'agost vam anar al magnífic espai de la Torre del Bellesguard a veure i escoltar a la Marina Tuset & Tom Amat duo. Un esplèndid espai per a visitar i contemplar, tot i escoltant les explicacions dels nois i noies que n'expliquen la seva història. Després, concert. Mentrestant, els diferents serveis de cafè, bar, els tasts de magnífics pernils i hamburgueses fan de l'estada tot un esdeveniment. Carlos Sampietro se n'encarrega de les programacions, diverses, on el Flamenc,  Blues, Jazz,  i demés estils es donen la mà. Ell, que coneix a quasi tots els músics ha organitzat tot un seguit de concerts que han magnificat aquest gran espai encara més.

Aquest dia li va tocar a la Marina acompanyada del seu amic i company de classe al Liceu, en Tom Amat. Hi vam assistir a primera fila i acompanyat del mateix Carlos encarregat de filar-ho tot i penjar-ho sempre i quant els artistes n'estiguin convençuts, el David i l'Oriol. Per darrera i pel costat, plenes les cadires i amb les taules amb beures i menges diverses.

Des del primer moment que van començar la seva actuació ja vam entendre que el projecte aniria bàsicament de Jazz, i així va ser. Des del primer tema, My Favourite Things fins el darrer, vam estar gaudint amb com aquest duo, que era la primera vegada que tocaven junts en directe, va anar desgranant-los l'un darrera l'altre. Temes diversos n'hi va haver i diversos van ser els seus ritmes, i tots, tots, ens van agradar. Marina va estar genial, amb la seva veu càlida i trencada a vegades i sempre molt simpàtica presentant-los i somrient en acabar-los. 
Un duet que es va convertir en trio la setmana següent que hi va tornar, aquesta vegada amb el jove i gran contrabaixista Juan Pastor. S'ha de dir que el Tom va estar força bé amb les harmonies i solos el primer dia, que és quan jo hi vaig ser, considerant la dificultat de tocar ell sol l'únic instrument acompanyant a la cantant.

Doncs res, que si no la coneixeu hom hauríeu de fer tot i investigant mitjançant el Youtube o mirant de trobar els seus àudios en aquest mateix blog.

Miquel Tuset i Mallol.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada