Premis Ateneus 26ena edició al MNAC

Un dia que no oblidarem fàcilment, ni jo ni la Pepita ni el Juanito

2n Premi a la Creativitat artística pel Festival de Jam Sessions. Premis Ateneus 2015 de 170 ateneus de tot Catalunya.. 

OLE OLE OLE..

.....i ara amb més calma, a casa, toca fer els agraïments.

Tot i que el premi no ho diu, aquest Festival de Jam Sessions s'organitza cada any des del 2010 des del Jazz Club La Vicentina i ens l'han donat gràcies a la Societat Cultural La Vicentina, la qual forma part de l'associació d'ateneus de tot Catalunya, i perquè és un projecte collonut!

Agrair a totes les escoles que hi participen i que hi han participat al llarg de les 6 edicions, entre les quals:

ESMUC, Conservatori Liceu, Taller de Músics, Conservatori de Bellaterra, Escola Superior de Música Jam Session, essent aquestes les que any rera any hi participen. Moltes gràcies, aquest premi també és vostre.

En les diferents edicions del Festival hi han participat...Escola Big Band, ( Paco Valdivia), Amadeus Acadèmia D'estudis Musicals, (Joaquim Rabassa), Escola de la Creu Alta ( Toni González), Escola Municipal de Música d'Olesa de Montserrat (Albert Carrique Escarrer i Òscar Latorre Cascante), Escola de Música Moderna de Sant Vicenç dels Horts (Jose Manuel Olaya)...i si me n'he deixat alguna, doncs ja em perdonareu. Afegir un agraïment més a la col·laboració d'aquesta darrera escola en material divers, amplis, bateria, teclat i demés estris necessaris.

Un Festival que no hauria estat possible sense les col·laboracions institucionals com per exemple el Departament de Cultura de la Generalitat en la primera edició i a persones com la Eulalia Castanys Jarque. A la ex-regidora de Cultura de l'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts, Imma Prat, la qual va acceptar finançar les 5 posteriors edicions.

Agrair-li també a la actual regidora de Cultura, (ara mateix ja Sra. Alcaldessa) Maite Aymerich, el fet d'informar-me i encoratjar-me que ens podíem presentar als premis de la 26ena edició. Gràcies Maite.
I finalment agrair a tots els grandíssims músics que han vingut tots aquests anys joves i no tant joves, estudiants i professors, ja que sense ells tampoc hauria estat possible.

I em deixava un agraïment molt important i aquest és el que es mereix el públic que any rera any ens dóna suport amb la seva presència al Jardí de Can Comamala i a la Plaça Sant Jordi. Gràcies gent.

I a tots els qui m'heu donat suport en aquesta entrada. Uns comentaris que m'han arribat al cor. Us estimo. THE END. Miquel Tuset i Mallol.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada