Projectes Finals a l'ESMUC

El diumenge passat a les 22h, l'Albert Costa amb una frontal de cinc trombons....va ser Brutal. Un magnífic projecte de final de carrera de l'Albert amb una formació de cinc trombons....temes preciosos, entre els quals "Georgia on my Mind"....i d'altres que ara no en recordo el títol. Excel·lents tots i més ell. Ja tenim un altre súper graduat.!

Albert Costa "Trombone Project"
Avui dinarts, una tarda a l'esmuc...gaudint de més projectes dels nostres joves grans músics....a les 18h Josep Valldeneu i el seu de Creació Pròpia...que ha resultat ser impressionant...de passada saludant al J.J. Dani El Fisio i a l'Eladio R que feia d'observador..
Un projecte de creació que ha comptat amb la participació d'una secció de vents "càlids" del sud que ha afegit unes textures precioses al treball final.
Josep Valldeneu "Project"
Després amb temps per anar a veure una audició de lApel-les Carod acompanyat d'un trio base d'excepció amb la Elisabet Raspall , Giulia Valle i Aldo Caviglia...i observat per l'Oriol Saña ..jo li he posat un excel·lent......


Apel·les Carod "Audition"
i després la cirereta amb el projecte del Camilo Motta amb una formació increïble i millors músiques i ritmes. El Camilo ja m'havia parlat d'un bon projecte (ara sé jo que és aquest) el darrer dia que va venir a les Jams del JCLV. Sorprès i admirat per la qualitat del projecte on per una banda esquerra trombó, saxo tenor i baríton, flauta i clarinet i tenor del líder i per la dreta un quartet de corda. Pel darrera una secció rítmica impressionant de guitarra, baix elèctric, percussió i bateria..i sobretot les músiques, les melodies i també els ritmes, aquesta vegada més llatins...
Camilo Motta "Project"

En definitiva, no sé jo si aquesta merda de món es mereix aquests joves valors, la seva música i la dels seus professors. Potser de cara el Nadal serà diferent? Voilà. 

13è aniversari de les WTF al Jamboree Jazz Club

Jose Alberto Medina

Bona nit i bons 13 anys de WTF al Jamboree Jazz, avui amb tota una llarga llista de "singers"...han obert la jam un magnífic trio amb Jose Alberto Medina, Matías Míguez i Anton Jarl. Una molt bona primera part en Jazz Rock, o més aviat funky amb temes com l'Spain de Chick Corea dedicat al reiet..on la intervenció de tots tres ha estat sublim, i en particular la precisió i potència rítmica de l'Anton, que ha estat súper sublim. Els solos del Jose Alberto i els del Maties han estat impactants, en aquest estil tant potent. Cantants n'hi ha hagut i forces com el Xavier Casellas, que s'ha marcat un parell de temes a l'estil Al Jarreau, que diu que el te al seu cor. Després la Sandra Ortega,
Joâo Silva
Tamar McLeod Sinclair, Jordi Rabascall Madrid, el Anónimo, i d'altres més, sense considerar l'ordre d'aparició a l'escenari. Força penya, tota dreta menys alguns sobre els tamborets...... i també han pujat instrumentistes com el João Silva al violí que s'ha marcat uns solos brutals, el Nicks Herrera a la guitarra, i força més penya..Bernat Hernández ha substituït Matias, Tony Martin al Jose Alberto i el Sergio Cebrián ho ha fet amb el Nicks...ha pujat un quartet de veus brutal, els The Gurmets i un d'ells s'ha quedat...l'Àlex Delgado, crec, que ens ha mostrat tota la seva potència i registre de veu...Un aniversari força rodó i tot gràcies a la paciència de lAurelio Santos i les sàvies mans del Leo Bianchi...Ganes d'editar l'àudio per poder-vos mostrar la realitat del què ha passat. Fins i tot així em podré esplaiar ampliant la crònica, que és lo meu...he....Bona nit i bona WTF en el Jaç de cadascú. Miquel Tuset i Mallol.