Concert de Festa Major d'Hivern amb Marina Tuset Quartet, Sala Xica, 28 de gener a les 19h.

 Molt Bon Any Nou a tothom.


Em plau molt de comunicar-vos que començarem l'any amb el Concert de Festa Major d'Hivern de Sant Vicenç dels Horts a càrrec de Marina Tuset Quartet. Serà a la Sala Xica, "seu" del Jazz Club la Vicentina, tot i estar aquest concert fora de la programació del Club de Jazz. 

La Marina ens presentarà, conjuntament amb l'Érico Moreira, alguns dels seus temes nous i també recuperarem alguns dels seus més emblemàtics, que ja hem gaudit en anteriors ocasions. Tindrem a Marina Tuset, veu i teclat; Érico Moreira, veu i guitarra; Anggie Obin, flauta i Cra Rosa, percussions diverses. 

Afegir que l'Érico va estar nominat als GRAMMY LATIN per a millor producció d'àudio del seu darrer disc, on també hi participa Marina en algun tema. No el va guanyar, no, perquè entre els 5 escollits (de tot el món mundial) hi hagué qui va fer la producció del disc de Rosalia, que finalment va guanyar. Sense paraules es queda un, quan s'assabenta dels mitjans emprats per l'Érico. Els mitjans dels altres, ja ens els podem imaginar. En fi, que això ens mostra la seva qualitat, ampliades a la resta, Anggie i Cra. De Marina ja en sabem les seves virtuts, que en són moltes. La veu i el seu ampli registre, la seva dolçor, la seva gràcia escènica i simpatia, sense oblidar el fet que també s'acompanya amb el teclat. Us hi esperem.