ÁNGELA SUÁREZ al CLUB DE JAZZ de SANT CUGAT

El proper divendres 11 de desembre anirem al Club de Jazz de Sant Cugat a la llibreria "El Siglo" (a prop del Belgrado) a veure la nova proposta que ens ofereixen. El concert comença a les 22h. tot i que es pot fer un "pica pica" cap a les 21h. que és opcional. Es tracte del quintet de la Ángela Suarez, artista polivalent, acompanyada d'un grup de músics de Jazz de primer nivell. Vejam com es manifesta la mateixa artista:

El Jazz em va donar tot allò que podia desitjar; la màxima creació en aquell moment “de duende” on la veu junt amb els altres instruments es troba en una unió indescriptible.
Aquest concert és el recull d’algunes de les cançons que més m’han influenciat i que han format part de les meves vivències. Conté un repertori especialment escollit, es un passeig per autors clàssics com; Rogers, Hart … Per contemporanis com Billie Joel, Stevie Wonder, Fito Páez o Armando Manzanero. Tots m’han apropat a la essència jazzística de la manera més sincera i sense prejudicis. Només música i creació.
M’acompanyen una formació de músics de màxim prestigi i talent: Jeppe Rasmussen al saxo, José Alberto Medina al piano, Paco Weht al contrabaix i Ramiro Rosa a la bateria. No us ho perdeu.

Ens veiem el divendres. Miquel Tuset.