Jam Session de Gener. Èxit de públic i de músics.

Hola amigues i amics de  Jazz Club La Vicentina, de nou ens tornem a trobar per comentar-vos novetats. La darrera Jam Session, la del mes de gener, va anar força bé. Molt públic i bastants músics varen fer-la excel·lent, també per la qualitat dels músics que hi varen participar. Els qui la varen coordinar, tots ells havent participar en les dues Jams anteriors, varen demostrar la seva vàlua amb grans interpretacions i sobretot, per les ganes que hi van posar, la qual cosa els va permetre tocar fins prop de les 2h de la matinada sense interrupció. Evidentment no sempre varen tocar els mateixos, que per això era una Jam, pujant a l'escenari guitarristes, saxofonistes, cantants, bateries i pianistes. En definitiva, un èxit que esperem que es repeteixi en la Jam del darrer divendres de febrer. 
El Gustaf Soldevila, com sempre fa en tots els concerts que fem, va fer fotos i enregistrar vídeos. Ell ja sap l'agraïment que li tenim per la feina, desinteressada, que fa. Quan em passi les fotos les penjaré.
Els músics que varen coordinar la Jam varen ser:
Carles Pineda, saxo alt / Albert Caire, piano / Toni Torras, contrabaix i Felipe Muñoz, bateria.
Els músics que varen participar a la Jam varen ser:
Xavier Aymà, Arnau Alonso Montané (13 anys), Lluís, Josep Mª, bateries
Jordi Pujol, guitarra
Miquel Tuset, saxo alt
Luís Blanco, veu
i els professors de l'Escola Jam Session de Barcelona, que varen venir acompanyats d'un gran i jove pianista que ens va deixar bocabadats. 

Quan tingui la informació dels noms dels músics que no he posat, la posaré.

Agrair als amics col·laboradors la seva assistència, així com també  a la resta d'amigues i amics que ens varen acompanyar en una Jam Session tant animada. Miquel Tuset.