2 concerts per aquest dissabte pels voltants de Sant Vicenç dels Horts

Hola amigues i amics del Jazz Club la Vicentina: avui us proposo dues sortides musicals, tot i que n'hi ha més, és clar. Avui comença el 1er Cicle Jazz Casal a Olesa i el “V Cicle de Jazz, Blues i Rodalies a Valldoreix. 
El cicle de Jazz al casal d'Olesa és una iniciativa endegada per un jove, molt jove, aficionat al Jazz, que a més a més toca els saxos alt i tenor a un nivell que ja m'agradaria a mi. Aquest jove emprenedor de només 16 anys, a més a més fa un programa de ràdio de Jazz a Ràdio Olesa cada dilluns, i  és l'Albert Carrique Escarrer. 
S'inicia aquest primer cicle de Jazz al casal d'Olesa amb l'actuació del Josep Soto Quintet amb Josep Soto, Xavier Figuerola, Enric Carreras, Cristian Grüner i Roger Blavia.
L'adreça del casal és el carrer Metge Carreras 69, i comença a les 22h i el preu són 8€ pels que no son socis i 6€ pels socis.

També us recomano anar a Valldoreix a veure el Dani Nel·lo presentant el seu projecte. 
El text que us poso tot seguit és el que han preparat els organitzadors del Club de Jazz de Sant Cugat.

EMD VALLDOREIX –  CLUB DE JAZZ SANT CUGAT
NAU DE LA CULTURA, C/ Sant Albert 5, VALLDOREIX
Dissabte dia 5 de febrer a les 22:00 hores   Preu: 3 euros
CONCERT DE JAZZ - ESPECTACLE MUSICAL
DANI NEL·LO - FACTORIA ESCENICA INTERNACIONAL
”MASSA SOROLL PER A SHEKASPEARE” 

Benvolguts simpatitzants, us anunciem que el proper dissabte 5 de febrer comença a Valldoreix a la Nau de la Cultura el “V Cicle de Jazz, Blues i Rodalies” organitzat per l'entitat municipal EMD Valldoreix i pel " Club de Jazz Sant Cugat ".
Els concerts tindran lloc el primer dissabte de cada mes a les 22:00 i l'últim concert d'aquest cicle serà el dissabte 2 de juliol.
El primer concert  que obre el cicle el proper dissabte dia 5 serà "Massa Soroll per a Shekaspeare", un espectacle musical acompanyat de textos de Shakespeare a carrec de Dani Nel • lo - Factoria Escènica Internacional i sota la direcció artística de Carme Portaceli
Cinc músics i una cantant a escena es deixen endur pels ritmes i melodies inspirades per textos de William Shakespeare. Yago i Aumerle conspiren en una taverna de Chinatown a San Francisco. Romeo i Antonio es consolen en la taula d´un club de jazz a Montparnasse mentre Venus versiona una cançó de Billie Holliday. Ofèlia castiga Mowbray a l´habitació d´un hotel al port de Marsella i tot plegat és "massa soroll per a Shakespeare".
Aquestes són algunes de les postals que sonen a ritme de jazz, blues i be bop. Una compilació de fragments de textos del gran dramaturg barrejats en un cocktail musical. Malediccions, promeses d´amor i de mort s´enreden enmig de saxos estripats i timbals eixordadors.
Intèrprets :

DANI NE·LO , Saxo tenor i baríton ; MYRIAM SWANSON , Veu; JORDI PRAT, Saxo alt: FRANCISCO SUAREZ, Piano ; IVAN KOVACEVIC, Contrabaix i ANTON JARA, bateria. Bé doncs res més, com sempre esperem la vostra presència per gaudir junts d'aquest cicle de jazz.

cid:000301cbc44f$67d16df0$5d00a8c0@ALBA

Els Vistel Brothers a la Nova Jazz Cava i al Club de Jazz de Sant Cugat.

Hola amigues i amics: us passo l'enllaç de la crònica que vaig fer del concert dels Vistel Brothers a la Nova Jazz Cava i al Club de Jazz de Sant Cugat. Podeu descarregar els àudios del concert de Terrassa des d'aquest mateix blog, a la descàrrega d'actuacions. Ens veiem. Miquel Tuset.

http://www.clubdejazzsantcugat.com/2011/01/cronica-del-concert-de-vistel-brothers.html