UN NOU PROGRAMA DE RÀDIO DE JAZZ i BLUES a R.S.V.

Català : Hola a tothom de nou! Les coses passen de vegades d'una manera molt ràpida, i això ens ha passat tant en la consecució del Club de Jazz La Vicentina com ara també en la inauguració d'aquest nou programa de Jazz i Blues a R.S.V. dial 90.2 MHz i que farem, qui ho hauria de fer sinó..., doncs els dos amics que un dia.....Aquest programa el farem els dijous de 22h a 23h, es dirà Jazz Club de Nit, i el començarem el 24 de setembre. Aquest dia li farem un homenatge al millor pianista de Jazz que hi ha hagut mai al nostre país i potser fins i tot a Europa, en Tete Montoliu.Tindrem una hora per parlar d'ell, posar la seva música i potser alguna sorpresa més. És un honor per a nosaltres compartir aquest mes de setembre amb el Festival l'Hora del Jazz memorial Tete Montoliu fent-li també el nostre homenatge. Us esperem a l'altre cantó de les ones; també ens agradaria que ens comentéssiu les vostres opinions sobre la música que anirem posant. Podeu escriure les vostres opinions en aquest mateix blog. Fins molt aviat. Miquel Tuset.
nota: també el podeu escoltar per internet a:

Castellano : ¡Hola a todos de nuevo! Las cosas pasan a veces de una forma muy rápida, y esto nos ha pasado tanto en la consecución del Club de Jazz La Vicentina como ahora también con la inauguración del nuevo programa de Jazz y Blus en Radio Sant Vicenç, dial 90.2 MHz, y que haremos, quién lo tenia que hacer sino....,pues los dos amigos que un día....Este programas estará en antena todos los jueves de 22 a 23 horas, se llamará Jazz Club de Nit, y empezará a emitirse el próximo día 24 de Septiembre. Este día haremos un homenaje al mejor pianista de jazz de todos los tiempos en nuestro país, y puede incluso que de Europa. Dispondremos de una hora para hablar de él, escuchar su música, y puede que alguna sorpresa más. Es un honor para nosotros compartir este mes de Septiembre con el Festival l'Hora del Jazz memorial Tete Montoliu, rindiéndole también un homenaje. Os esperamos al otro lado de las ondas; también nos gustaría que nos hicierais llegar vuestros comentarios sobre la música que vayamos programando. Podéis escribir vuestras opiniones en este blog. Hasta pronto. Joaquin Rabassa.

nota : también se podrá escuchar por Internet en:

COMENÇA EL 19e FESTIVAL L'HORA DEL JAZZ, MEMORIAL TETE MONTOLIU

19é festival l’hora del jazz memorial Tete Montoliu del mes de setembre

Programació diürna
Vila de Gràcia : Plaça de la Vila de Gràcia:
diumenge 6 a les 12h : Gabriel Amargant Quartet
diumenge 6 a les 13h : Víctor Bocanegra
diumenge 13 a les 12h : Carme Canela canta a Jordi Matas
diumenge 13 a les 13h : Folkincats
diumenge 20 a les 12h : Ivó Oller Quintet
diumenge 20 a les 13h : Xavier Casellas Quintet

Vilafranca del Penedès : Plaça Sant Joan:

diumenge 27 a les 12h : Marina Albero Albert Bover duo
diumenge 27 a les 13h : Tania Schilinski i Jaume Vilaseca Quartet

Programació nocturna a Barcelona
Jamboree:
dijous 10 a les 21h i 23h : Tom Johnson’s Shark


Heliogàbal:
dimarts 15 a les 22h : Celeste Alias Trio

Centre cívic can déu:
dijous 17 a les 21h : Xavier Monge i Carme Canela

23 robadors:
dijous 24 a les 21h 30m : Xavier Dotras Trio

Sala Monasterio:
dissabte 26 a les 23h : David Giorcelli boogie two

MARATHON JAZZ al CCCB: Dissabte 19 de setembre a partir de les 18h. Què és el Jazz? per respondre a aquesta pregunta cal entendre-ho d’una manera àmplia, com una música on tenen cabuda influències molt diverses. El jazz català sempre ha sabut fusionar-se amb altres cultures i estils musicals sense deixar indiferent a ningú. Ara ho podreu comprovar vosaltres mateixos. Amb motiu del 20è aniversari de l'Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya (AMJM) i en el marc de l’exposició 'El segle del Jazz' al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB ), el BCNmp7 es convertirà en una marató musical, on els diversos grups participants mostraran l’evolució d’aquest corrent artístic al nostre país, acabant amb l’expressió més genuïna del jazz, la jam session amb què acabarà aquesta gran festa.