Italo Boggio Quartet a la Font del Balç....La Berguedana de Jazz.

Aquest diumenge vaig fer el triplet de concerts iniciats el divendres amb el què vàrem fer al Jazz Club La Vicentina amb el magnífic projecte de Jazznesis format per Jaume Vilaseca, teclat; Dick Them, contrabaix i Ramón Díaz, bateria. El dissabte amb la Carla Cook al Jamboree amb Albert Bover, piano; Ignasi González, contrabaix i Jo Krause, bateria i ahir diumenge a Gironella, a la Font del Balç amb l'Italo Boggio Quartet amb Dani Pèrez, guitarra; Gorka Benítez, saxo tenor i flauta i Masa Kamaguchi, contrabaix.....en un concert força delicat amb tot de temes de compositors Argentins i de l'Italo amb algun tango i demés. ..passats pel sedàs del Jazz Implícit...al final Monk per duplicat...Think of one i TutankaMonk de l'Italo..Bon ambient i respecte pels músics....gràcies al Jemi i al suport dels socis de La Berguedana de Jazz. 
Miquel Tuset i Mallol.

Gran concert al Jamboree Jazz amb Carla Cook, Albert Bover, Ignasi González i Jo Krause.

Albert, Carla i Ignasi
Carla Cook en el tercer passe al Jamboree Jazz amb Albert Bover, Ignasi Gonzalez i Jo Krause...un magnífic quartet amb una secció rítmica amb entitat pròpia amb grans moments de virtuosisme i una cantant que ha anat a més a partir del tercer tema on ha començat a improvisar i s'ha merescut els nostres aplaudiments...havent cantat els dos primers temes la mar de bé i també aplaudits..A mida que s'ha anat trobant bé ha estat més comunicativa....tot i explicar-nos la seva particular història de l'Eddy Jefferson. ...un cantant i lletrista de Pittsburg que va cantar temes de Miles com el So What i que ella va arribar a conèixer amb l'agravant que posteriorment se'l van carregar a Detroit. .(segons la meva rupestre traducció del què ha dit i ja passada una estona). 

Ignasi i Jo
Albert ha estat com sempre impressionant. .l'Ignasi ha fet la feina ben feta i se l'ha vist content i Jo ha marcat un extraordinari swing...entre tots tres hi ha hagut molt bon rotllo i comunicació a base de somriures de l'Albert als companys. Carla ens ha captivat, ens ha fet picar de mans i cantar, i el bis ha sigut un blues quasi un rockandroll de la Ruta 66...En fi, una mini gira que ha passat per Lleida al Jazz Tardor, que ara mateix tots els presents deuen estar flipant i que seguirà per Monzón i tornarà a casa al Festival de la mostra de jazz de Sant Boi..moguda organitzada per l'amic Toni Solà..i com sempre, Pere Pons fent de mestre de cerimònies i amb el magnífic so de l'Àlex Monsoliu.
Miquel Tuset i Mallol.

Magnífic Concert-Jam de Jaume Vilaseca, Dick Them i Ramón Díaz...amb Jazznesis II

Jaume i Dick
Bé, doncs mentre tothom sembla que fotia el pallasso o s'atipava de castanyes en una tardor més estiu que lo primer, i amb unes calors que abans que unes castanyes et fotries un gelat....doncs mentrestant tot això passava,,,"naltros" hem fet el Concert-Jam amb el projecte del Jaume Vilaseca, Jazznesis II, amb Dick Them i Ramón Díaz. Un magnífic i preciós projecte que hem pogut gaudit no masses, més aviat pocs, com malauradament ja comença a ser habitual. Sort que el concert d'avui estava patrocinat per lAjuntament de Sant Vicenç dels Horts com tots els Concerts-Jams i que la despesa és irrisòria o molt baixa, perquè sinó ens ho hauríem d'anar pensant.
 

Dick i Ramón
Em mor de ganes de tenir a les mans el disc que ja han enregistrar...ara a l'espera de les mescles i aviat en estat sòlid. Una hora recordant aquells grans temes de Genesis en clau de Jazz...especial menció a una cara sencera del vinil Foxtrot..brutal com els altres temes. Tinc també moltes ganes d'escoltar l'àudio enregistrat, d'editar-lo i penjar-lo per a gaudi d'absents i magnífic record pels presents, entre els quals un parell d'amics col·laboradors i alguns que ja són habituals com el Rafael Garcia, Toni i Julian..la Mireia i el Tomàs, l'Oriol i Imma de Sant Cugat, etc..i també una bona colla de músics que ens han volgut acompanyar i els quals han tocat en diverses ocasions...No recordo pas el nom de tots els que han tocat però una vegada vistes les fotos, algú ja es dedicarà a etiquetar-les.....Vegem els que recordo i més o menys per ordre d'aparició a l'escenari...Marina Tuset, Deme Gómez i Joan Carles, jo mateix, Percusión de la Torre, Miguel Angel, Jeroni Pagan Jrx Planejant, Jordi Pinyol, Lluís Voisín, Josep Mª Martí, un amic del Miguel Angel amb un EWI...i potser algun més....
 

Dick, Deme, Joan Carles i Lluís
En fi, no massa públic i una bona colla de músics que han participat a la Jam amb els mateixos "monstres" inicials, els quals han gaudit també d'allò més....una petita ressenya matutina..ara mateix les 4h39m...des de les 18h remenant la perdiu...amb il·lusió....
Miquel Tuset i Mallol.