Delicada WTF amb Atom Quartet i una magnífica Jam Session

Algunes fotos i les quatre ratlles de la WTF d'ahir dilluns amb els ATOM QUARTET ..... amb Gonzalo Levin, Carlos Fagin, Joao Vieira, Camilo Fernández, Pere Soto, Claudio Marrero Santana, (clarinetista), Rodrigo G Pahlen, Matías Míguez Mastrarrigo, Anton Jarl, Thomas Kent Jr. Warburton, João Silva , etc i sempre amb l'Aurelio Santos sempre essent el millor speaker, el Leo Bianchi amb el millor so i les millors llums i amb els companys de la barra i amb el millor somriure de l'Oscar i company...al Jamboree Jazz.... Començat amb el projecte força delicat de Atom Quartet (del qual en vàrem veure només la darrera part) i després amb els millors estàndards a la Jam. Amb un Pere inicialment explicant els ets i uts de com va anar l'enregistrament del seu primer vinil "Coincidències", disc que una estona abans havíem digitalitzat a casa..després, es va asseure i la seva màgia va aparèixer. Hi va haver moments intensos com quan va tocar els súper aguts fora del maneg de la guitarra, els duets dels dos tenors, Gonzalo i Claudio, les melodies cantades del clarinetista i cantant, els posteriors solos del Maties, potents i plens de funk-groove, del Carlos al piano, del Joao a la bateria i de l'altre Joao al violí, els del Rodrigo a l'harmònica, i després amb els del Thom i l'Anton...per deixar pas a la penombra i a unes músiques que ja no vaig escoltar i que varen passar a partir de les 23h, on altres coses varen succeir com sempre passa. Força guiris i molt que van gaudir, i gent del país que també ho va fer. Un dilluns on hi havia força mogudes musicals per d'altres indrets, però que a la benvolguda Cava no li va afectar perquè els incondicionals no hi vàrem faltar. Amb ganes d'editar l'àudio, ai només de la WTF, però també de penjar un vídeo dels Atom Quartet. Aquests però, segur que quedaran ben servits d'imatges en moviment, les que va filmar durant tota l'estona un "pofesional" que per allí corria, sense comptar les que va filmar el Josep Tomàs amb el seu súper mòbil que filma virgueries en "Slow Motion", i les que va capturar, aquestes sí estàtiques, dels moments més impactants. Miquel Tuset i Mallol.

Magnífic Concert amb Sergi Sirvent Trio i posterior Jam Session

Ramiro Rosa, Marc Cuevas i Sergi Sirvent
Un Concert Jam amb Sergi Sirvent, Marc Cuevas i Ramiro Rosa i força colla més..que ja comentaré amb més calma...Ens ho hem passat de collons....he.Ara ja més calmat només dir-vos que després del magnífic concert del Sergi Sirvent Trio, amb Marc Cuevas i Ramiro Rosa, amb tot de temes propis magnífics de cadascun d'ells i que aviat estaran penjats al blog, vam iniciar la Jam Session el voluntari qui us escriu això, en el primer tema, Remember, i després, en un Body & Soul es fa afegir el Modest Pelfort a la trompeta. Després van pujar el Deme Gómez i el Juan Carlos Speedy González per tocar un tema de John Coltrane amb el Sergi a la trompeta. Mentre tot això passava, el Carles Pineda i el Joan Martí s'estaven alimentant a baix a La cuina d'en Toni. Després del Deme i cia va pujar el Carles al saxo alto, amb el Joan Martí al contrabaix i també el Josep Mª Martí a la bateria, amb el Sergi al piano i ens varen fer una bossanova amb el Modest a la trompeta. Després va sonar el Alone Together instigat per qui això escriu i amb la col·laboració d'alguns més, i ja vàrem canviar d'estils amb el gran Joe Psalmist que va fer una colla de temes força entretinguts amb el seu magnífic estil i simpatia. Temes amb el Josep Mª a la bateria, Joan Martí al contrabaix i el Joe al piano i veu amb el saxo del Carles. En alguns dels temes que va tocar el Joe va estar acompanyat pel Sergi a la bateria, Joan Martí que no va deixar el contrabaix, el Juan Carlos al saxo alto en temes com Kansas City i demés. Després dels aplaudiments força merescuts pel Joe i companys, tota una gran secció de vents ens vam posar a tocar el "Nostalgia in T.S", dues trompetes, un saxo tenor, tres saxos altos, amb el Ramiro i Marc a la secció rítmica. Al final d'aquest tema ens vam quedar en una mena de riffs en plan Free que van ser molt divertits. Després de força minuts amb aquest tema ens vam ficar amb el "There will never be another you" amb igualment tota la colla de vents, que més aviat semblava una tempesta...he. Ja per finalitzar la jornada, el trio base s'hi va posar de nou amb un tema per acabar una magnífica nit, primer de concert i després d'una entretinguda i divertida Jam Session..

I aquí podeu mirar una seqüència de les fotos que vaig fer del concert-jam:
Com sempre que passa, el que fa les fotos no surt a la portada, doncs això m'ha passat a mi. Ho haurem de solucionar de cara a la propera Jam (Concert-Jam) amb el Geni Barry Trio amb el Nono Antonio Ramón Fernández i el Javier Juanco que farem el 19 de desembre. Fet i fet, vam estar tocant quasi dues hores de Jam compartint l'escenari professionals amb aficionats i el públic resistent que no volia marxar, com el Sebastia Massana i amiga, i alguns més, que s'ho van passar d'allò més bé.
I ara podeu veure un vídeo d'un tema del Marc Cuevas... 
S'ha de dir però, com ja va essent habitual darrerament, que durant el concert hi va haver una bona presència de públic entre els quals la colla del Rafael Garcia, amb el Toni i els dos germans Navarro, el Xavi i el Julian. També va venir el Ramon Folgado amb un amic...el Deme i una amiga, el Juan Carlos amb una altra amiga, etc i el Sebastià i amiga que es van quedar fins el final...he..al Sebastià li ha agafat una molt bona afició i sembla que s'ho passen tots dos de conya....I un dels que no falta mai és l'amic Carlos Sampietro Pardina que ens va acompanyar una bona estona, la Manoli i el Juanjo, com sempre a primera fila.
Alguns d'ells es van quedar a la Jam i d'altres van marxar. Sempre però que hi hagi músics que tinguin ganes de tocar, encara que no hi hagi gaire públic, i les hores no siguin inoportunes, tocarem fins que els músics que han encetat el concert diguin prou. així ho mirarem de fer sempre i així ho vàrem fer aquest divendres..he.
Miquel Tuset i Mallol.