Gran actuació de Marina Tuset & David Sam Quartet al Jamboree

Hola de nou amigues i amics del Jazz Club La Vicentina. Ahir vàrem assistir de nou a un gran concert de Marina Tuset & David Sam Quartet, aquesta vegada però, al local de Jazz més emblemàtic, conjuntament amb la Nova Jazz Cava de Terrassa, el Jamboree! Dos passes increïbles, el de les 20h ple de gom a gom i el de les 22h amb una trentena de persones, que ja és molt, considerant que s'estava jugant el partit del Barça-Madrid. Dir-vos que es va enregistrar el concert de les 20h en àudio i vídeo, de manera professional. Les despeses de la producció, edició i demés, aniran a càrrec dels professionals que ho varen fer, ara, posteriorment, se'n faran algunes còpies en DVD de vídeo i potser CD de música a l'espera que entre tots n'adquirim unes quantes que puguin ajudar a cobrir les despeses inicials. l'Àudio que sentireu en el reproductor és el que jo vaig enregistrar, i és el que se sentirà, no tant bo de qualitat. Gràcies per venir als qui ho vareu fer, amigues i amics, que varen ser uns quants d'aquest poble, com també als amics del Club de Jazz de Sant Cugat, i a tothom que ho va fer, i fins aviat. Miquel Tuset.

Gran Concert i Íntim del Juan Pablo Balcazar septet amb Sofia Ribeiro

Encara amb les percepcions del darrer concert, de Festa Major, satisfacció per la proposta, diferent sí, però plena de música, sensibilitat i "cultura". També Jazz, és clar que sí. 

El concert el varen fer:
Juan Pablo Balcazar septet feat. Sofia Ribeiro: Juan Pablo Balcazar, contrabaix i arranjaments / Sofia Ribeiro, veu / Marco Mezquida, piano / Joan Mas, saxo alt / Miguel "Pinxo" Villar, saxos tenor i soprano / Tom Johnson, trombó i Gonzalo del Val, bateria.

Juan Pablo Balcazar, va acabar el Grau Superior de Música Moderna i Jazz al Conservatori del Liceu, a l'Aula de Música Moderna, presentant el seu projecte fi de curs, que va ser aquest mateix que vàrem tenir el plaer d'escoltar aquest dissabte de Festa Major. Una proposta plena de sensibilitat gràcies a les cançons escollides, totes emmarcades en el folklore d'Amèrica del Sud, i gràcies també a la gran i delicada veu de Sofia Ribeiro. 

Temes de Víctor Jara, Silvio Rodríguez, etc... varen "vestir" una nit magnífica de música i Jazz. Grans improvisacions de tots els membres del septet, totes en clau de Jazz, tot i que els temes no ho eren. En breu, faré la crònica dels temes. Miquel Tuset.

Totes les fotos by Gustaf Soldevila.