Magnífic Concert-Jam amb Roger Mas Trio i posterior Jam Session

Benvolguts totes i tots: aquest divendres 26 vàrem assistir a un dia memorable de música, de bon rotllo, de Jazz. Les primeres quatre ratlles en arribar a casa, penjades al Facebook varen ser aquestes:
Marc Ayza, Thomas Kent i Roger Mas

"Doncs a hores d'ara, les 4h 12m que penjo les fotos que he fet amb el mòbil del concert jam que hem gaudit d'allò més. Primer, amb el magnífic trio amb Roger Mas, Thomas Kent Jr. Warburton i Marc Ayza..i després amb una bona colla que quan em llevi en parlaré i els quals podreu identificar a les fotos. Una nit genial amb molt bona assistència de públic i músics. Plena satisfacció. Bona nit i bon LiveMusic JazzSi en el Jaç de cadascú....i ara, bo i llevat (12h 38m) dir-vos que els convidats varen ser el Ronald Burke, Mandi Capote , Victor Mirallas, Gregori Hollis, Anna Blasco, Clara Martinez, Pep Casadó Crazy-hunter Hunter i Noelia White...i si em deixo algú, que em perdoni..."

Mandi, Tom, Ronnie i Gregori

El cert és que en Roger, Thomas i Marc, varen fer una primera hora de concert extraordinari. Un trio liderat pel pianista amb propostes musicals consensuades que van consistir amb "Tres Suites de Tres Moviments" cadascuna. La primera dedicada a Thelonious Monk, la segona a Steve Wonder i la tercera a Duke Ellington. Una música celestial que la va aplaudir força penya que va venir. La Sala Xica feia goig amb amigues i amics de diferents llocs i músics que van venir de Barcelona, el primer dels quals el guitarrista americà Ronald Burke; també en Mandi Capote, bateria (és de les Illes canàries) ara entre nosaltres que va venir amb la seva parella amiga, la Nora. També van venir els joves i grans músics ja com el Víctor Mirallas, saxo tenor; Gregori Hollis, trompeta; l'Anna Blasco, veu i la Clara Martínez que la va acompanyar fent ball de claqué. Una parella habitual és la formada pel Pep Casadó, guitarra i la seva parella, la Noélia White. 

Pep, Tom i Noélia
Aquest concert el va enregistrar el Javi, membre del grup Sota de Palos el qual es va oferir a fer-ho i provar un equip professional que recentment van adquirir per gravar els seus projectes. En Javi però va estar assessorat pel Thomas Kent, que a més a més de ser un gran músic és un expert en qüestions d'aquest tipus.
En Joan Marcé, responsable de la Televisió Local, va enregistrar la primera hora amb el trio de luxe que vam tenir, i tot i no gravar-ho tot (la cinta de la càmera només durava 1 hora) i segurament ho passarà per antena (al canal 21) aquest proper dimecres.
Gràcies a tots dos per oferir-nos el seu tremps i material de manera altruista.  
 
Anna,  Clara, Gregori i Víctor

El primer passe va durar una mica més d'1 hora i després vam començar la Jam Session. El primer en pujar va ser el Ronald, amic del Marc i del Tom i després la seqüència es va anar succeint amb la resta de músics. Enfeinat com estava a la barra, només vaig poder tocar un sol tema, amb el saxo fred, però sembla que me'n vaig sortir....la gent és molt amable. Gran èxit de públic (no m'estranya, amb un concert d'aquest nivell i gratuït) en el primer Concert-Jam de la temporada, un esdeveniment patrocinat per l'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts als quals des d'aquí els hi ho agraeixo profundament. 
Amb més temps (que ara mateix no tinc) ampliaria la crònica, però ho deixarem aquí i quan tingui l'àudio del Javi el podreu escoltar en aquest mateix bloc i descarregar-lo.
Miquel Tuset Mallol.