Més Jazz a Sant Vicenç dels Horts


El mateix dia 17 de juliol, i davant de la plaça de la vila vella, (Piano de Llorac), s'hi celebrarà dins dels actes de la Festa Major d'Estiu un concert de Jazz a càrrec del jove quartet
Jazzadlimitum i a partir de les 23h 30m. Aquest mateix dia se celebraran dos concerts de Jazz a Sant Vicenç. L'un aquest ja comentat i l'altre el que es farà en motiu del primer concurs de fumada lenta en pipa, organitzat pel Restaurant Sagristá i el mateix Ajuntament. Aquest darrer concert està promocionat des del mateix Club de Jazz La Vicentina i hi participarà el Toni González Trio. Tenim doncs Jazz a dojo. Endavant amb el Jazz. Miquel Tuset.

El Club de Jazz recomana un concert a Sant Cugat


Doncs sembla que és la primera vegada que recomanem un concert de Jazz. La veritat és que ho hem pogut veure a UrbaanJazz.com on, al costat de Sant Vicenç dels Horts surt també Sant Cugat del Vallés. El concert val molt la pena, ja que, si hi aneu, escoltareu un dels milors saxos tenors, i soprà, del nostre pais. Ell és en Toni Solà, de Sant Boi de Llobregat. El grup l'encapçala la cantant Anna Luna, en companyia de Jaume Vilaseca al piano, Roberto Faenzi a la bateria i el nostre amic en "Curro" Gálvez al contrabaix. En Jaume Vilaseca va muntar una formació on s'hi podien trobar músics del nivell d'en Ramón Díaz a la bateria, i en Victor de Diego als saxos. La darrera notícia de la formació que encapçala Jaume Vilaseca, segons converses amb en Ramón, es que estan fent versions, a ritme i harmonia de Jazz, dels millors temes de l'època daurada del grup Génesis quan encara hi havia en Peter Grabiel, allà pels anys 70's. Ens trobarem a Sant Cugat? Miquel Tuset.
http://www.myspace.com/tonisola
http://www.myspace.com/jaumevilaseca
http://www.victordediego.com/
http://www.myspace.com/ramondiazgroup