Jam amb el D.J. Foster & friends a la Cuina d'en Toni

El dijous dia 15 d'octubre tindrem una Jam amb el D.J. Foster and friends a la Cuina d'en Toni on farem el "sopar concert".
Per motius diversos, aquest sopar concert serà el darrer que es farà a la Cuina d'en Toni. Per què tothom qui vingui pugui sopar i seure a taula convindrà fer la reserva al telèfon 93 656 34 60. El preu del sopar-concert serà de 20€ tot inclòs; sopar (dos primers i dos segons), primera beguda i entrada concert.
Per parlar de la formació hem de dir que D.J. Foster toca el contrabaix, Voro Garcia la trompeta, Jaume Llombart la guitarra elèctrica i Jo Krause la bateria.
El D.J. Foster i amics viuen a Begues on hi ha una comunitat de músics de molt nivell vivint allí, com per exemple, Jordi Rossy. Mirarem que el Jordi vingui algun dijous, ja que ell és un dels millors músics d'aquest país, amb instruments tant diversos com la trompeta, el piano i la bateria. Tots ells, els músics, sembla que han abandonat el soroll i disbauxa de la gran ciutat per gaudir de la pau i tranquil·litat d'un lloc com Begues. Segur que ho passarem força bé. El sopar començarà cap a les 21h i fins les 22h que és quan començarà el concert-jam. Primer tocarà el quartet uns quants temes, per després incorporar-se la resta de músics, també de Begues, o els que es vulguin incorporar que hi hagi al local per així poder començar la Jam.