Petites cròniques de concerts del Festival L'Hora del Jazz.....STEP THE NEXT i VICENS MARTÍN QUINTET

Hola de nou a totes i a tots; aquí teniu unes ratlles dels concerts vistos aquest passat diumenge a la Plaça de la Vila de Gràcia....

STEP THE NEXT
By Antonio Narváez Dupuy
Una proposta sorprenent...Un pas endavant....amb temes propis al 25%, i també comunicació amb la gent al 25%.... originals en tots els aspectes i amb molta, molta qualitat. Tan el Joan Terol Amigó, com el Vic Moliner, l'Adrià Plana Gallego i el Néstor Giménez Segura varen demostrar-nos i mostrar el millor d'ells mateixos davant una munió de gent bocabadada. Cada tema tenia una empremta personal del seu autor ben clara i diferenciada dels temes dels companys. Molt bon rotllo entre ells, evidenciat amb les dedicatòries mútues i per la constatació d'una gran amistat. Així se sona millor, és evident. Felicitar-los i encoratjar-los a anar passos endavant.

VICENS MARTÍN QUINTET 
By Antonio Narváez Dupuy
Una proposta que, en format reduït, també te una gran força comunicativa, gràcies a la qualitat dels membres de la formació i en especial la de la persona que, amb la seva preciosa veu, ens va captivar a tots els presents, Gemma Abrié. La secció rítmica, al capdavant de la qual hi ha l'Alejandro Di Costanzo amb el Miquel Angel Cordero i el Ramon Angel Rey, ens van mostrar una gran compenetració seguint els complexos ritmes de les composicions d'en Vicens. Ell mateix, com a solista, ens va mostrar la part més lírica de la seva guitarra. Ja és la segona vegada que els escolto, la primera, més potent per la força de 15 músics i aquesta segona en quintet, no tant potent però igualment sorprenent i haig de dir que les composicions del Vicens Martín són d'una gran bellesa; cadascun dels poemes d'en Josep Carner, "Els fruits saborosos", te la seva història, prèviament comentada pel Vicens, i la música composada per aquest, segueix fil per randa l'argument del poema. Tinc ganes d'escoltar-los a La Vicentina.....a veure si ho quallem i els tenim per la Festa Major, al complet!

I la constatació de la meva presència i la de l'Antonio Narváez Dupuy.....feta per l'amic Roberto Dominguez.   Miquel Tuset.


By Roberto Dominguez
By Roberto Dominguez
By Antonio Narváez Dupuy



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada