Programació de la 14ena temporada del Jazz Club la Vicentina.

Bon dia a tothom.



9 de setembre: Doncs el 9 de setembre començarem la 14ena temporada del Jazz Club la Vicentina. Ho farem de la millor manera, aprofitant que el gran guitarrista Pere Soto ha vingut al país a fer alguns bolos. El tindrem el divendres 9 de setembre a partir de les 22h on vindrà amb el seu trio acompanyat d'en Curro Gálvez, contrabaix i Enrique Heredia, bateria, i ell esclar, amb la guitarra. Aquesta però tindrà dues branques estilístiques la del "Gipsy Jazz " i la del "BeBop Jazz", i per tant en seran dues. 



I aquí hi teniu en enllaç a diversos temes que vaig enregistrar:

23 de setembre: I enguany, l'Associació de Músics de Jazz i Música Moderna, torna a comptar amb nosaltres i afegeix el Jazz Club la Vicentina i la Sala Xica a un dels espais del proper Festival l'Hora del Jazz (Memorial Tete Montoliu) en la seva 32ena edició. Tindrem la sort de poder veure i escoltar el darrer projecte ideat per Jaume Vilaseca, piano i sintetitzador dedicat a la música de la formació anglesa de "Rock Simfònic", els Emerson, Lake & Palmer i projecte anomenat Tarkology donat que fa referència a la música del disc Tarkus i no només. L'acompanyaran els seus inseparables Dick Them, baix elèctric i Ramón Díaz, bateria. I això serà el 23 de setembre a les 22h.




28 d'octubre: Seguirem el 28 d'octubre amb un dels dos únics concerts que el gran saxofonista americà Benny Sharoni farà al nostre país, perquè el 29 serà a la Nova Jazz Cava de Terrassa. Vindrà acompanyat d'una formació de casa amb Txema Riera, piano; Horacio Fumero, contrabaix i Roger Gutiérrez, bateria i ell mateix al saxo tenor. Serà el segon saxofonista americà que haurà passat per la Sala Xica, car el primer va ser el gran Dick Oatts aquest amb l'amic Jose Alberto Medina Trio. Aquí teniu la seva pàgina web: https://www.bennysharoni.com





25 de novembre: El novembre donarem veu a les veus més joves, i serà la nova veu al piano d'en Víctor Oller el qual vindrà acompanyat a trio amb Carla González, contrabaix i Jordi Pallarès, bateria. Ells vindran el 25 de novembre, també a les 22h. Del Víctor ja li vaig posar el seu disc a trio, projecte de temes propis i estàndards acompanyat però de dos joves cracs que van estudiar el màster com ell als Països Baixos



16 de desembre: L'any 2022 l'acabarem amb un quartet de luxe liderat per una altra jove veu, aquesta a la guitarra, la del jove mexicà, i ja quasi català, Eddie Mejia. El seu és un projecte de temes propis, i algun estàndard, i vindrà amb els molt grans David Mengual, contrabaix i Ramon Prats, bateria. I hi tindrem també el jove crac del saxo tenor Gianni Gagliardi al qual ja hem tingut al JCLV. Ells vindran el 16 de desembre, i també a partir de les 22h. 



Gràcies sempre a l'Ajuntament de SVdH pel seu suport i patrocini econòmic i no només, car també ens ajuden en la promoció a les xarxes i panells municipals.

1 comentaris:

Joan ha dit...

Bona tarda,
on podem comprar entrades els forans?
Cordialment

Publica un comentari a l'entrada