Casares Family Party al Jamboree, 4 d'agost de 2016

Doncs aquestes han estat les "quatre ratlles" penjades al FB de la petita crònica d'aquest magnífic concert...

Ja estem en dansa amb el Casares Family Party...amb Alba Pujals Roigé, Oriol Vallès López, Joan Monné, Pau Lligadas i la família Casares, amb Joan Casares Alcobé, Lluc Casares Alcobé i el responsable de tot plegat, en Pau Casares.

Poc podíem pensar els qui hi hem anat que escoltaríem el què hem escoltat, es clar que la proposta del septet donava molt de si. Els temes escollits, gens trillats excepte un, ha estat la clau de volta de tot plegat. El súper conegut Georgia on...no ho ha estat tant, gràcies a l'arranjament del Lluc. Aquest ha sonat després de temes de Johnny Griffin, Dexter Gordon i demés, arranjats pels membres de la saga. Amb una "front line" de dos metalls i dues canyes, les intervencions en grup i solistes han estat impressionants. La secció rítmica, immensa. 

Els diversos moments escoltant el trio base ens han fet vibrar, pel swing del Joan, el walking del Pau, i la mestria de Joan Monné al piano. Aquest, primer solejant amb la mà dreta (sense oblidar la sinistra) i acabant els solos amb magnífiques progressions d'acords. El tema de'n Pau anomenat "efectivament" ha estat increïble. Uns inicis de tota la "front line", metalls amb sordines i amb un seguit de notes soltes, ben marcades, han donat pas a un magnífic i modern solo del compositor. Abans de la seva intervenció però, ha estat en Lligadas qui ha marcat una magnífica entrada per després situar-nos en el tempo i swing del tema. El bis ha estat un arranjament del gran dels Casares sobre un tema al més pur estil New Orleans, tot i no haver-hi anat ni el Lluc ni jo. En definitiva, un projecte que s'ha enregistrat per activa i per passiva i que esperem pugui veure la llum física. Enhorabona a tots els músics...i a la barra el sempre entranyable Òscar de Pombo. Finalment dir-vos que avui sí hi han anat alguns músics amics i admirador com la Irene Reig, Pol Omedes Casacuberta i alguns més. Ole.
Miquel Tuset i Mallol.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada