Concertàs de La Locomotora Negra amb la Marina Tuset, Gemma Abrié i Susana Sheiman.

Eps, avui hem fet un Palau.....de fet, elles i ells han fet el Palau...la Marina Tuset, la Gemma Abrié i la Susana Sheiman, per l'ordre de sortida a l'escenari. Allà les esperava el gran mestre de cerimònies que ha estat en Ricard Gili, Director de La Locomotora Negra. Avui hi ha hagut dos directors més, cosa extraordinària; el primer en sortir ha estat el Vicens Martín, arranjador d'un dels temes que ha cantat la Gemma. Després ha sortit un amic italià de la Susana que els ha dirigit en un dels temes que aquesta ha cantat. Jo com a part implicada, estic molt content de com ha anat tot; la Marina ha estat genial, alegre i simpàtica, ha comunicat el seu missatge i ha transmès la seva veu i personalitat a tothom. El Georgia on my mind ha sortit brodat i el final ha estat impressionant. Quan han cantat les tres juntes, hem pogut gaudir escoltant els tres colors de les tres veus. El Vicens ha fet una magnífic arranjament d'un Blues cantat perfectament per la Gemma, la qual ha omplert l'escenari també de simpatia i qualitat, i la Susana ens ha deixat a tots bocabadats amb la seva potència, sensibilitat i empatia. En Ricard és un "monstre de l'escenari"; ha portat a tota la Big Band i convidat a cantar les noies amb autoritat, elegància i simpatia. Felicitar a tots els músics de la Locomotora Negra per la seva dedicació a la música des de fa tants i tants anys. Gràcies Ricard. Bona nit i bona Locomotora de Jazz en el Jaç de cadascú. Voilà i happy.

i més dels comentaris que vam fer al Facebook amb els amics.... 

Susana Sheiman, Gemma Abrié, Marina Tuset i Ricard Gili al Palau de la Música.

  • Alex Calderon que be, felicitats a tots els implicats y un petonas a la nena, tan joveneta i ja te el seu primer palau, aixo promet. (a veure si ens fa cas i es dedica al jazz) hehehehe

  • Paola Pasquali Felicitats!!! Miquel... como padre debes estar super orgulloso.. que bien... ojala se repita mucho asi puedo ir a verlos..... y pronto...La marina puede dedicarse a lo que quiera... que todo lo hace muy bien... y que sea felíz!!!

  • Miquel Tuset Mallol Gràcies Alex i Paola...cal felicitar-los a totes i a tots, i en particular a l'artífex de tot plegat....en Ricard Gili, director de La Locomotora Negra. Orgullós, doncs no sé si és l'orgull o què és, però sí que hi ha una gran satisfacció i alegria pel fet que li van bé les coses a la prole nostra. Jo espero i desitjo que aquest Palau sigui un punt d'inflexió a partir del qual comencin a passar més coses. Repetir-se tot plegat seria magnífic, però és un projecte car i difícil de "transportar"...ara bé, la Locomotora Negra la tindrem a Sant Vicenç dels Horts el 18 de gener, dins el marc de la Festa Major d'Hivern, i...i...acompanyada de la Marina..un regal pel poble que l'ha vist créixer..o sigui que Paola i Alex, si voleu venir, serà un dissabte a les 19h de la tarda, amb temps per tornar amb transport públic a Barna, Alex...Oh Yeah...!!..he.

  • Paola Pasquali Alli estaré Miquel.. como perdermelo!!

  • Paola Pasquali tenga o no tenga a las niñas.....

  • Miquel Tuset Mallol Porta-les Paola....segur que gaudiran...

  • Vicens Martín Miquel, ja vaig felicitar a la Marina. També vull felicitar-te públicament per la part que et toca. Bona feina esteu fent!!!!! Abraçades

  • Marc Trepat Carbonell Moltes gràcies Miquel Tuset Mallol per la teva resenya. Encara que siguis part implicada et considero amb prou sentit crític per creure el que dius. Aquest concert ha representat pels de la Loco, mooooolta feina, però també molt plaer. Com ja vaig dir, la Marina Tuset té una personalitat propia que altres de 18 anys més famoses no saben que és. Evidentment li falten moltes altres coses que pot aprendre, però té alló que no es pot aprendre, i aixó és molt important. A mi personalment em va fascinar la negritut de la seva expressió a partir d'una veu clara. Estarem molt contents de tornar a actuar amb ella i ajudar-la amb el que tinguem a la mà. Jo ja fa molts any que se de l'extraordinaria personalitat de Ricard Gili. Fa 43 anys que el conec, jo en tenia 8 i vaig debutar amb la Loco als 16, pots imaginar-t'ho? Un autèntic privilegi!!!
    Gràcies per tot i felicitats per la part que et toca!!!

  • Miquel Tuset Mallol Gràcies Vicens....sembla que tenim sort paternal compartida, oi? Tu amb el teu fill i jo amb la meva filla. A veure si el Valen, l'altre fill meu, arranca amb força amb la guitarra...

  • Miquel Tuset Mallol Hola Marc. Gràcies per la part que em toca...ara, us haig de dir que tampoc és massa. Els pares fem tots el que podem pels nostres fills, o sigui que fins aquí tot és normal. La progressió artística dels nostres fills depèn principalment d'ells mateixos, de les seves voluntats i capacitats, i en el cas de la Marina, de la seva constància i determinació, fins i tot tossuderia, en aconseguir el que vol. Aprendre a cantar cada dia millor és el que la fa viure i progressar també amb el piano. És cert que té el que cal tenir per cantar, una magnífica veu, un ampli registre i la adequada delicadesa i calidesa per captivar-nos a tots, a més a més del caràcter i personalitat força evident i estrany per la seva edat, 18. Ara faltarà veure si els esdeveniments futurs li són favorables. I sí que és cert que aquest projecte amb la Loco ha resultat ser una història acollonant, que es repetirà el gener a Sant Vicenç, i que seria moooooolt màgic que comptéssiu amb ella per d'altres concerts..he..he. Em puc imaginar a un jove adolescent amb 16 anys tocant amb la Loco, devies flipar cada dia..he...Quina gran oportunitat que vas tenir i que bé que la vas aprofitar Marc. En Ricard és una persona encantadora i un gran músic, que s'estima aquesta música quasi més que a la Carme...he. Sempre li estarem agraïts pel que ha fet amb la Marina i a tots vosaltres per acceptar-la amb els braços ben oberts (segur que igual que heu fet amb la Gemma i la Susana). Abraçades Marc i fins aviat.



    Abans però, el dissabte passat van anar al programa El Suplement de Catalunya Ràdio, dirigit per la Sílvia Còpulo, una petita representació de la Loco amb la Gemma Abrié i la Marina, liderats pel Ricard Gili.


    http://www.catradio.cat/audio/772986/La-Locomotora-negra

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada