Gran Concert i Íntim del Juan Pablo Balcazar septet amb Sofia Ribeiro

Encara amb les percepcions del darrer concert, de Festa Major, satisfacció per la proposta, diferent sí, però plena de música, sensibilitat i "cultura". També Jazz, és clar que sí. 

El concert el varen fer:
Juan Pablo Balcazar septet feat. Sofia Ribeiro: Juan Pablo Balcazar, contrabaix i arranjaments / Sofia Ribeiro, veu / Marco Mezquida, piano / Joan Mas, saxo alt / Miguel "Pinxo" Villar, saxos tenor i soprano / Tom Johnson, trombó i Gonzalo del Val, bateria.

Juan Pablo Balcazar, va acabar el Grau Superior de Música Moderna i Jazz al Conservatori del Liceu, a l'Aula de Música Moderna, presentant el seu projecte fi de curs, que va ser aquest mateix que vàrem tenir el plaer d'escoltar aquest dissabte de Festa Major. Una proposta plena de sensibilitat gràcies a les cançons escollides, totes emmarcades en el folklore d'Amèrica del Sud, i gràcies també a la gran i delicada veu de Sofia Ribeiro. 

Temes de Víctor Jara, Silvio Rodríguez, etc... varen "vestir" una nit magnífica de música i Jazz. Grans improvisacions de tots els membres del septet, totes en clau de Jazz, tot i que els temes no ho eren. En breu, faré la crònica dels temes. Miquel Tuset.

Totes les fotos by Gustaf Soldevila.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada