Íntim i magnífc concert de Marina Tuset i Andreu Martínez a La Tasca de Cervelló

Molt bon dia amigues i amics del Jazz Club La Vicentina. Ahir vam poder anar a La Tasca  de Cervelló, local magnífic on cada dissabte s'hi fan concerts en petit comitè, en un magnífic Pub, Club que han muntat a "les golfes" de l'antiga casa, reconvertida en magnífic bar restaurant i els dissabtes,  a l'hora de les "bruixes", en local per escoltar música en directe.
Un local regentat per una família, la d'una persona entranyable a la qual no veia des dels "increïbles anys" de l'època del primer TOTEM, on jo hi posava discos, i quins discos amics, l'amic Juan Carles Villasanta, la seva dona i fills.
Aquest dissabte vam anar-hi a veure i a escoltar a Marina Tuset & Andreu Martínez, els quals ens van presentar el seu projecte, íntim projecte, on ambdós canten, l'Andreu els seus temes i la Marina fent-ho versionant temes d'estils diversos.
Va ser un concert amb una gran qualitat interpretativa d'ambdós intèrprets, on el reconegut Andreu Martínez  dóna suport a la creixent solvència de la jove Marina Tuset. El Blues, el Soul es van barrejar amb temes de la música popular per oferir-nos un gran repertori, on també hi va haver cabuda pels temes propis, els de l'Andreu, temes preciosos també cantats per ell mateix, mostrant-nos la gran qualitat d'aquest gran músic, gran guitarrista i també compositor. Amb una guitarra acústica electrificada i una "pedalera", l'Andreu va mostrar-nos el seu control sobre els estris electrònics, aconseguint barrejar "loops" enregistrats en temps real amb solos de la seva guitarra. L'efecte final és sorprenent i molt més enriquidor, ja que la impressió que l'oïdor te és la de l'increment instrumental. 
A l'Andreu se'l pot veure els dimecres al JazzPetit on coordina la Jam Session conjuntament amb el nostre amic Miki Santamaria i el Roger Guàrdia. Allà el podreu escoltar en la seva versió més bluesera, interpretant temes de qualsevol estil inclòs el Jazz. Conjuntament amb la Marina els tindrem al 44 Festival Internacional de Jazz de Barcelona el 30 de novembre al Harlem Jazz Club
A la Marina la veiem cada vegada més i més sòlida, amb més tècnica vocal, més expressivitat, i com sempre que l'hem vist, prou tranquil·la i segura a l'escenari. Ens va sorprendre i molt, segura per estar acompanyada pel millor company, el qual, a sí mateix li va enfortir la gran compenetració de la seva jove parella artística. 
Els nostres amics del Club de Jazz Sant Cugat, el David Carreras i en Carlos Sampietro van venir també, i aquest darrer amb la seva càmera de vídeo, per de passada enregistrar el concert. Segur que quan tingui el vídeo editat el podrem veure, i quan això passi, també el veure-ho tots vosaltres. També van venir dos assidus admiradors des de Sant Vicenç dels Horts, el Rafa i el Toni. També hi havia els familiars més directes de l'Andreu, residents a Cervelló
Només queda que us escolteu amb atenció aquest magnífic concert, magnífic projecte compartit de l'Andreu Martínez i Marina Tuset.  
Aquí hi teniu un tast del concert interpretant un tema.  Miquel Tuset.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada