Impressions matineres i posteriors després de la Jam Session d'abril

Em passa pel cap que tot just fa 8 minuts que estic assegut davant de la finestra noctàmbula del món. I perquè?. Per què acabo d'arribar a casa després d'haver muntat i desmuntat tota la paradeta per fer la Jam Session del mes d'abril. Geni Barry, Carles Pineda, Albert Caire, Felipe Muñoz, Xavi Zurita, Xavier Aymà, l'Arnau, Luís Blanco, Joe Psalmist, Sergi, la Sílvia, i jo mateix, hem estat els atrevits a fer una mica de música. Bé, alguns una mica i d'altres molta. Poc públic (el pont de l'1 de maig?) i per tant poca caixa. Fet i fet, crec que el dèficit haurà estat de tres sopars. Tot i això gràcies al suport municipal que col·labora aixoplugant a dos dels músics. L'altre el cuido jo. Bé, un enrenou d'una pila d'hores (de les 19h a les  5h = 10h) per gaudir uns quants, no gaires. Val la pena? Doncs si els val la pena a ells, a mi també, i a continuar que no ha estat res!!! És clar que també podria dir que plego perquè necessito omplir-me, amb el permís d'en PEP!!!! 

Aquesta presentació s'ha fet amb les fotos que va fer en Víctor Cassí, amic que sol venir a les Jams i concerts, i a qui agraïm la seva tasca. El fotògraf "oficial" del Jazz Club La Vicentina és el Gustau Soldevila, però quan no pot venir, no pot venir.


Pel que fa a la música, doncs dir-vos que primer va començar el "grup estable" format per Geni Barry, vibràfon / Albert Caire, piano / Carles Pineda, saxo alt / Felipe Muñoz, bateria i  amb la incorporació de Xavi Zurita, baix elèctric. 
Ells varen estar tocant una bona estona estàndards de Jazz, amb grans interpretacions i solos de tots ells, en particular d'en Geni que com sempre ens deixa bocabadats. 
Després, vam començar la JAM SESSION i van començar a pujar tota la colla de músics que varen venir i sense considerar l'ordre de les intervencions......
Arnau i Xavier Aymà, bateries / Jordi Pujol, guitarra, Sílvia Juncà, saxo tenor / Luís Blanco, veu / Joe Psalmist, veu i piano / Miquel Tuset, saxo alt. Tots plegats vàrem gaudir d'allò més, compartint escenari amb professionals, i entre professionals. S'ha de dir que el públic assistent, no gaires, també ho varen fer. Gràcies a tots per la vostra assistència. Hem d'aconseguir de totes totes que les Jams de cada mes es vegin ben concorregudes de públic i músics, ja que serà la única manera de fer-les perviure.
Miquel Tuset.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada