PRIMER FESTIVAL DE "JAM SESSIONS"

Hola companyes i companys aficionats al Jazz: ja ho vegeu, el Jazz Club La Vicentina organitza el que serà el primer Festival de Jam Sessions, creiem, a tot l'estat espanyol. Sí sí, sembla mentida però no ho és. Que nosaltres en tinguem constància, aquest tipus de Festival no s'ha fet mai. Dit això, encara quedareu més frapats quan en sapigueu el format. Aquest Festival de Jam Sessions està pensat per ésser executat per alumnes i professors d'escoles de música moderna i Jazz. Cada dia que fem una Jam, la protagonitzarà una, o potser dues escoles de música representades per un combo de professors i alumnes,  o només d'alumnes. Les escoles que ja han confirmat la seva participació són les millors i més representatives de Catalunya, a més a més de l'Escola de Música Moderna Sant Vicenç. Ja sabeu que aquesta escola col·labora amb el Jazz Club des del principi, des de la mateixa inauguració que aviat farà 1 any. De fet, la propera inauguració d'aquest Festival de Jam Sessions serà el 27 de juny, en horari habitual, o sigui, a les 22h. Aquest dia celebrarem també el primer aniversari del Jazz Club La Vicentina. Ja tenim tancat el calendari definitiu i per tant us el podem exposar com a primícia. No ens oblidem pas de quines escoles hi participaran, així doncs, ara mateix us les presento considerant la data i el combo de músics que hi participaran.

CONSERVATORI DEL LICEU:                 (JAZZ) 
INAUGURACIÓ i CELEBRACIÓ PRIMER ANIVERSARI JAZZ CLUB LA VICENTINA
Quintet d’alumnes de G.S.:               
27 de juny     22h..........     diumenge    
SALA  XICA LA VICENTINA
GENI BARRY + ESCOLA AMADEUS     (JAZZ)


Combo de professors i alumnes
3 de juliol      20h.........      dissabte      
SALA  XICA  LA VICENTINA
TALLER DE MÚSICS:                  
(JAZZ)

Combo de professors i alumnes de G.S.:    
4 de juliol      20h.........      diumenge   SALA  XICA  LA VICENTINA
ESCOLA EL MUSICAL de Bellaterra     (JAZZ)


Combo de professors i alumnes de G.P.:    
9 de juliol      20h.........     divendres    
SALA XICA  LA VICENTINA

ESCOLA JAM SESSION + ESCOLA BIG BAND                  (FUSIÓ)

Combo de professors i alumnes:
10 de juliol    20h.........       dissabte    
SALA  XICA LA VICENTINA
ESCOLA SUPERIOR MUSICA CATALUNYA    ESMUC                 (JAZZ)

Quintet d'alumnes de G.S.:
16 de juliol    20h.........     divendres    
SALA  XICA LA VICENTINA
ESCOLA MÚSICA SANT VICENÇ         (BLUES)
CLOENDA  
FESTA MAJOR ESTIU   SVDH
Combo de professors i alumnes
24 de juliol    22h.........     dissabte   
PLAÇA SANT JORDI
Ja vegeu el panorama musical que se'ns presenta de cara les tardes - nits d'estiu. Música interpretada pels nostres joves músics de les millors escoles de música de Catalunya. S'ha de dir però, que aquest Festival de Jam Session és un festival obert, la qual cosa vol dir que, qualsevol músic que vingui amb el seu instrument, (excepte si és pianista o bateria, que llavors podrà tocar sense haver-lo de dur) hi podrà participar, una vegada els músics que encetin la Jam hagin fet la seva primera estona d'intervenció. A partir d'aleshores, podran anar pujant els músics que puguin, d'una manera més o menys adequada, interpretar els temes que portin preparats.
No cal dir que us hi esperem a totes i a tots els que durant aquest primer any heu anat venint de manera habitual o no a les diferents convocatòries que us hem anat presentant, i per descomptat que convidem a venir a tothom qui estigui interessat en aquest esdeveniment. Els organitzadors, Joaquín Rabassa i Miquel Tuset.


1 comentaris:

Anònim ha dit...

Muy buena iniciativa!!!!!! Ánimo y adelante. Paco (Big Band)

Publica un comentari a l'entrada