Jam Session al Big Bang amb Albert Cirera, Masa Kamaguchi i Carlos Falanga, 15 d'abril de 2017

Doncs el dissabte 15 d'abril vaig anar al Big Bang a la Jam Session amb ganes de continuar tocant i podent-ho fer amb uns grans músics, tal i com ho havia fet el dia anterior al Sinestesia. I és que quan a un li agafa l'energia necessària i positiva, te també les ganes de fer-ho; sempre és clar, considerant que un és músic aficionat i que més o menys "està on ha d'estar". Com que darrerament passa això, tot i la manca evident de tècnica depurada, m'atreveixo jo, ja jubilat, a tocar amb joves i no tant joves que intenten viure de músic i en el cas que ens ocupa, hi viuen, essent-ne ells uns grandíssims professionals.

A aquests magnífics professionals vaig anar a veure, jo i molta més "penya" que va omplir aquest bar del Raval, el Big Bang. Un trio d'asos amb l'Albert Cirera, saxo soprano; Masa Kamaguchi, contrabaix i Carlos Falanga, bateria va endegar la Jam Session primer tocant ells dos o tres magnífics temes entre els quals un magnífic "You'd be so nice to com home to".

I aquí el teniu:


Una vegada acabada la presentació preliminar, l'Albert va convidar al gran flautista malagueny Fernando Brox a tocar amb ells i així és com va començar la Jam Session. D'altres músics que hi van tocar van ser Natsuko Sugao, Santi Colomer, Alfred Artigas, Marko Lohikari i potser algun més entre els professionals, i un company al saxo alto i jo mateix en un parell o tres de temes entre els quals "Alone Together", algun Blues. 

El Big Bang és un espai amb unes Jam Sessions que finalment s'han consolidat de la mà sobretot de Luca Tondena i amics. Quan hi ha la possibilitat que un molt bon músic les obri, pel fet d'estar fent una gira setmanal per Catalunya o similar, doncs se li dóna aquesta possibilitat i així és que l'Albert Cirera, sobretot, i pel fet que sol estar-se al país veí Portugal, va poder obrir-la aquest dissabte després d'haver presentat el seu projecte al Jamboree poquets dies abans.

Doncs ja ho sabeu, per si no ho sabíeu, que podeu anar al Big Bang del carrer Botella del barri del Raval/Ciutat Vella i gaudir de les Jam Sessions del cap de setmana amb molt bons músics i un magnífic ambient.
Miquel Tuset i Mallol.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada