Doin' The Thing al Molí dels Frares, 21 d'abril de 2017

I el concert d'abril al Molí dels Frares i patrocinat per l'Ajuntament de SVdH i organitzat pel JClV el vam gaudir d'allò més amb la proposta totalment acústica d'un trio que ja porta alguns anys presentant la seva proposta. Estem parlant dels Doin' The Thing amb José Carra, piano; DeeJay Foster, contrabaix i Guillem Arnedo, bateria

Vam tenir la sort, doble, i primer la d'escoltar el projecte que tot just acabàvem d'enregistrar i que posteriorment posaria al Jazz Club de Nit i després també pel fet de celebrar l'aniversari del Guillem el mateix dia. Com sempre ens passa darrerament i per motius encara no massa aclarits, l'afluència de públic al Molí no és la desitjada i més si considerem que els concerts són gratuïts alhora que d'una gran qualitat. 

L'assumpte és que amb els músics vam compartir un magnífic sopar, amb truita de patates i ceba inclosa alhora que d'altres aliments vegans, car en Dee Jay s'alimenta així de bé. Us voldria dir que la primera vegada que va venir, a la segona Jam Session que vam fer i que va ser a La Cuina d'en Toni, Dee Jay va venir amb Voro García, Jaume Llombart i Jo Krause i on va cantar també Marina amb 14 anyets que devia tenir. Bé, Dee Jay aleshores devia pesar més de 100Kg i vet aquí que en aquests darrers anys s'ha anat aprimant arribant a un "pes normal" per la seva alçada i ara sembla que ho entenc tot o quasi tot. 

La música, ah sí, la música....magnífica i delicada va ser la proposta d'aquest trio fent-nos gaudir amb temes delicats tots encabits en el seu magnífic disc. Temes de Cole Porter com "Anything Goes" i que va encetar el concert, com també el "Just One Of Those Things" i "So In Love", van acompanyar les altres músiques de Rodgers & Hammerstein com "Out of my Dreams" i "You'll never walk alone" i "Bali Hai". Així és que vam poder escoltar uns preciosos temes i interpretats amb la mestria al piano de José Carra qui va havíem gaudit el febrer del 2016 amb l'Ernesto Aurignac Quintet. Dee Jay Foster és també un dels grans contrabaixistes de l'escena peninsular, ell sempre amunt i avall entre Màlaga i Begues. I finalment, amb el baterista i líder de diversos projectes amb na Celeste Alias cantant i amb un quintet on hi ha el mateix Dee Jay, Jordi Rossy, Jaume Llombart i Roger Mas, ell, també i actualment dirigint l'Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya, Guillem Arnedo.

I aquí teniu una mostra del què va ser:


Miquel Tuset i Mallol.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada