Sala Sinestesia, Jam Session amb Pol Padròs & Friends, 14 d'abril de 2017

I el mateix dia, i sortint de Jamboree vam anar amb el Joan a la Sala Sinestesia  a gaudir de la Jam i jo amb ganes de tocar algun tema. Ja sabeu que aquest és un nou espai endegat tot just deu fer un parell de mesos per una magnífica emprenedora, Jolanda Marrone, tot i acompanyada de Zuza Jaroszyñska i Anna Sandrini. Les dues primeres havien endegat unes sessions de Jazz, inclosa també una jam els dilluns a la Sala Fènix del carrer de la Riereta del barri del Raval. Per la limitació imposada en un espai sense ànim de lucre i sense barra, limitada a l'extrem, i pel fet de no poder fer Jazz a partir de dijous, aquestes mosses van decidir "buscar-se la vida" i finalment ha estat una d'elles, Jolanda la qui ha arriscat de tot i més "muntant" aquest nou i magnífic espai, amb una total insonorització interior. Està situat al Carrer de Santa Caterina del barri de Sants i és de fàcil accés via metro, caminant una mica, o per anar-hi en cotxe. 

Aquest dimecres republicà i venint del Jamboree havia de ser un dia magnífic per poder gaudir de l'espai, de la companyia i potser tocant algun tema tot i ben acompanyat per tan bons músics. I és que la Jam la obria Pol Padròs, trompeta acompanyat de Antonio Mazzei, piano; Manel Fortià, contrabaix i Joao Vieira, bateria. S'ha de dir que qui coordina la Jam Session i organitza la programació és el bateria portuguès, qui ja feia la mateixa tasca a l'antiga  seu, la Sala Fènix

Doncs així és que vam arribar amb el Joan Recolons a la Sala Sinestesia amb el concert inicial ja començat i a primera fila que ens hi vam posar. Tot i el magnífic espai, encara li falta un xic perquè la gent aficionada al Jazz  ompli aquest espai tan ben muntat. Així que també passa el mateix amb els músics, tot i que d'ençà aquest dia, i en d'altres Jams posteriors, l'afluència de músics ha anat incrementant-se. Així doncs, aquest dia va ser un dia de descoberta per l'amic Curro Gàlvez, contrabaix el qual va ser un dels que hi va participar, com també Natsuko Sugao, trompeta, ella ja una habitual del local. Un altre dels músics del Conservatori Superior del Liceu que anava a la Sala Fènix, el pianista Àlvaro Torres, va ser un dels que també s'hi va afegir. Oriol Roca, contrabaix i Sabina Witt, veu s'hi van sumar també, així com també el guitarrista Cristian Hernández. Jo mateix m'hi vaig afegir, com a músic amateur que soc, i així és que vaig poder tocar alguns temes amb aquests grans músics i joves amics. 

Bé, doncs ja ho sabeu per si no ho sabíeu que hi ha un nou espai a Sants anomenat Sala Sinestesia on s'hi pot escoltar no només Jazz, car els dimarts s'hi fan actuacions de Lliure Improvisació, com també s'havien fet a la Sala Fènix amb diverses actuacions de Memoria Uno entre moltes altres.

Carrer de Santa Caterina, 52-54, 08014 Barcelona


Miquel Tuset i Mallol.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada