Pere Soto Swing Jazz Trio al "Chiringuitaly" el 29 de juliol de 2017

Doncs aprofitant l'estada temporal del Pere Soto entre nosaltres, vam decidir anar-lo a veure, amb la Joana, i no només a ell i els membres d'aquest magnífic Jazz Swing Trio amb en Curro Gálvez i Enrique Heredia, car l'esdeveniment estava promogut per una colla d'aficionats al "Lindy Hop" segurament encabits en alguna escola de ball de Badalona. Així és que primer ells, ballant tot seguint les instruccions d'un on més professors de ball, i després el trio liderat pel Pere a l'espai xiringuito de platja anomenat Chiringuitaly. Qui tampoc hi podia faltar va ser la Paola Pasquali, ella balladora de Lindy Hop, alhora que acompanyant de l'Enrique, ambdós residents a Rubí

Va ser una actuació magnífica amb un repertori de Jazz i swing amb grans interpretacions del líder i solista alhora que magníficament acompanyat pels seus dos amics i grans músics, ells també, desenvolupant alguns solos en alguns temes. De fet el que més em flipa del Pere és la seva versatilitat i "obertura de mires" pel que fa a la música en general, alhora que la seva gran capacitat de treball i entrega al 100% a l'escenari. La voluntat que té de donar el màxim de sí mateix a cada actuació i que sempre acaba fent, i l'exemple el  vam tenir en aquest bolo.
Aquest dia vam escoltar-lo en una sèrie de temes fent unes magnífiques improvisacions en cadascun d'ells i tot a un nivell estratosfèric, llàstima de no haver-ho enregistrat. Les condicions per fer-ho però no eren gens les adequades.  Un concert a casa, amb molt bona colla d'amics entre el públic, tot i no ser aquest l'espai que millor el podia acollir. Crec que els queda pendent, als badalonins, ells i elles, muntar un concert de Música amb les diferents propostes musicals de Pere Soto, Jazz, Jazz-Rock, Gipsy Jazz, Blues, etc. Seria un magnífic concert i homenatge a aquesta figura cabdal de la música. 
Miquel Tuset i Mallol

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada