The Fly Trio (Ballard, Turner & Grenadier) al Jamboree el 19 de juny

Doncs aquest diumenge vam assistir a un magnífic concert de Jazz amb un dels millors trios actuals en format sense instrument harmònic....i això és el que vaig posar al Facebook tot i tornant cap a casa amb metro-tren-promenade..

Els suas boleros d'aquesta setmana al Jamboree han deixat pas al Jazz en majúscules, o sigui JAZZ amb els The Fly Trio, certament una música per volar. M'he perdut el primer passe, coses dels diumenges d'allò de no treballaràs i he arribat amb el segon passe començat, coses dels enemics què no amics amb dret a vaga. Un Jamboree ple de gom a gom de públic i músics, forces, ha estat com un santuari on els acòlits i devots s'ho escoltaven respectuosament. Tres mestres d'alt l'escenari ens han mostrat tot el seu saber què és molt. Temes propis magnífics amb increïbles solos ens han fet aplaudir a cada intervenció. Al final un preciós estàndard Come Rain or Come Shine ha estat la cirereta del pastís...gràcies Pere.

I com què ja us ho imaginareu, amb això ja n'hi ha ben bé prou....tot i saber de manera certera que aquests mestres ven excel·lir en les seves interpretacions, pròpies la majoria, i algun estàndard com he dit abans. Cadascun dels tres és un màster en el seu instrument i te al darrera una història de col·laboracions abassegadora, detall aquest conegut per tots vosaltres, amics aficionats. Recordar-vos sempre de mirar la cartellera per veure què podrem veure de primera mà i a un pam de distància, en el millor indret per gaudir amb les figures internacionals, el JamboreeMiquel Tuset i Mallol.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada