Soda Acústic, Jam núm 100, el 13 d'abril de 2017

Doncs després d'escoltar el projecte de l'Albert Cirera i els Tres Tambors vaig fer cap al local de Gràcia "Soda Acústic" per participar de la festa de la seva Jam núm 100. Aquest espai, al qual no hi he pogut anar gaire per motius relacionats amb l'horari, trens i demés vicissituds, ha adquirit de ple dret l'èxit que passat el temps es mereix. 

Un espai ja existent el Soda però que gràcies a la persistència  de Nico Sánchez, guitarra; Marc Cuevas, contrabaix i Santi Colomer, bateria  els quals van començar una Jam Session els dijous, així com amb molta discreció, en un lloc, Gràcia on el Jazz no és la música que més escolta la gent, al menys això semblava pel fet de no haver-hi cap local d'aquest estil de música. De fet, alguna de les vegades que hi havia anat, havien d'endarrerir l'hora d'inici que inicialment era a les 21h 30m, crec recordar, pel fet que la gent, aleshores no massa, arribava molt més tard. Fins i tot una setmana de fa un any  o més en què l'amic Ernesto Aurignac va estar-se per Barcelona i on el vaig poder veure en diferents espais com el JazzSí Taller de Músics, també va estar convidat pels tres amics a obrir la Jam del Soda sense gaire afluència de públic. I això ho dic perquè l'èxit total, actual, d'aquest esdeveniment fa que cada dijous trobis que hi ha una gran quantitat de públic, entre els quals força "guiris" joves, nois i noies que sembla viuen per poc o molt temps al barri, alhora que gran quantitat de músics que hi van cada dijous per poder tocar. 

Així és que aquest dijous i per celebrar la Jam número 100 hi vaig anar, car no hi podia faltar. Així és que aquestes quatre ratlles vaig deixar penjades al Facebook tot i parlant dels molts músics que vaig poder veure i amb alguns com el gran guitarrista Guido di Blasi parlar per primera vegada després que jo li posés el seu magnífic treball New Tango Project

"La Jam núm 100 al Soda...no hi cap ni una agulla...i cada dijous igual. Ple de músics que volen tocar, ple de gent, guiris inclosos. Incredible. No hi ha paraules. Félix Rossy és el músic convidat amb la base rítmica habitual des dels inicis amb Nico Sanchez, Marc Cuevas I Santi Colomer. Però de músics saludats i/o vistos tenim a Mariano Camarasa, Alfred Artigas, Joel Moreno Codinachs, Guido Di Blasi, Natsuko Sugao, Jaume Ferrer Jorba, Alvaro Torres , Dee Jay Foster I alguns més que segur deuen estar per aquí o vindran. Magnífic. Ara l'espai resulta fins I tot petit. Collons."

Doncs això, que estigueu a l'aguait i deixeu-vos caure per aquest local de Gràcia anomenat Soda Acústic on cada dijous hi trobareu un magnífic ambient i una gran quantitat de músics bons, professionals i alguns amateurs, pocs aquests, els quals segur us faran passar una molt bona estona.

Adreça: Carrer de les Guilleries, 6, 08012 Barcelona

Telèfon: 930 16 55 90

https://www.google.es/maps/place/Soda+Ac%C3%BAstic/@41.4030688,2.1570173,15z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0x428f87f8d3b71ead!8m2!3d41.4030688!4d2.1570173

Miquel Tuset i Mallol.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada