Cloenda 7è Festival de Jam Sessions a Sant Vicenç dels Horts, 22 de juliol de 2016

Doncs continuant amb l'actualització del blog, ara toca parlar del darrer dia del 7è Festival de Jam Sessions....i així van ser les "quatre ratlles" que vaig posar al FB....

Doncs ara mateix arribat i ben cansat després de la gran moguda que ha suposat el canvi d'ubicació motivat pels trons, llampecs i pluja que ens ha intentat malmetre la cloenda i ni això ha pogut amb nosaltres. Hem aconseguit que força gent vingués a la Sala Xica, tot i que quasi una dotzena ens han deixat per anar a sopar a la cuina de baix, collons. Tot i això, hem estat una bona colla entre músics i públic i puc afirmar que ens ho hem passat d'allò més bé, ambdós. Primer el combo de l'Escola Jam Session amb dues magnífiques noies, cantant una, na Jara Aiala; pianista l'altra, na Nuria Gar, en Macià AC a la bateria i controlant-ho tot l'amic Emilio Nieto. Una bona estona de projecte i ben acompanyats que han estat pel Geni Barry el qual els hi ha volgut donar un cop de mà, vaja, de dues mans.

Després d'elles ha estat el combo del JCLV amb Geni Barry, Carles Pineda, Jordi Pujol, Albert Caire, Pau Lligadas i Enrique Heredia. Uns magnífics temes per després encetar la Jam Session amb el Juan Carlos Speedy González, Modest Pelfort Fabregas, el mateix Emilio Nieto, la Nuria, en Macià i jo mateix. Un fi de Festival, el 7è que hem de dir que ha estat una magnífica cloenda amb tota la essència del què és aquest Festival de Jam Sessions amb combos d'escoles de música i també alguns professors.
Abans però hem fet un gran sopar de germanor, nooooo, sense truites de patates i ceba...i sí amb els "montaditos" que ens ha preparat l'amic Jesús de La Taska....tots plegats conjuntament amb els acompanyants de l'escola i els tècnics Quim Isern i ajudant-lo el Juan.

Miquel Tuset i Mallol.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada