Raynald Colom, Gorka Benítez, Masa Kamaguchi i David Xirgu al GUZZO, 14 de setembre de 2015

Després de gaudir d'allò més amb la proposta de Mathilde Toussaint al Jamboree, em vaig apropar al local que Fred Guzzo te al Born. Un restaurant on diuen que es menja força bé, a més a més d'oferir música en directe amb els millors músics de casa nostra. La prova l'hem tingut d'altres vegades veient al Víctor de Diego Trio entre d'altres. 

Aquest dilluns hi vam tenir un quartet de "MASTERS" així en majúscules. Una proposta dels dos vents per recordar un esdeveniment que els va passar fa 17 anys. 

Resulta que en Raynald va trobar una carta que va escriure Gorka Benítez tot i recolzant al llavors jove músic i recomanant-lo en l'assumpció d'una beca que Ray sembla va demanar. En trobar la carta, aquest van decidir muntar un bolo per rememorar-ho. Un bolo a cal Guzzo amb en Manu Dimango  com a testimoni gràfic de l'esdeveniment i molta penya jove, alumnes d'un i dels altres com en Jordi Pallarès, Oriol Vallès, Joan Casares i demés joves cracs.


Per qüestions de transport, només vaig poder escoltar un parell dels magnífics temes que segur després van continuar sonant. 

Que serveixin aquestes quatre ratlles per recordar la carta record. Miquel Tuset i Mallol.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada