Programació de Tardor del Sunset Jazz Club de Girona

Doncs encetem una nova sèrie de comunicats a base de promocionar alguns dels Clubs de Jazz de casa nostra...i comencem amb la programació de tardor del Sunset de Girona.

Programació de tardor al Sunset Jazz Club

El proper diumenge 28 de setembre el concert del CMS Trio (format per Javier Colina, Marc Miralta i Perico Sambeat) donarà inici a la nova temporada estable del Sunset Jazz Club de Girona.
               Perico Sambeat                                              Rotem Sivan                                         Jerome Sabbagh

Fins al juny de 2015 es preveuen més de 200 activitats entorn al jazz, amb actuacions en viu els dimarts, dimecres, dijous, dissabtes i diumenges.

Durant el mes d’octubre el club acollirà els concerts dels francesos Knop Project (4/10), del grup gironí de música vocal Les Sixters (9/10), Giulia Valle Trio (11/10), Euclydes Mattos (16/10), Perico Sambeat Quintet (18/10), i també la programació especial de Fires.

3r Cicle Jazz i Fires
El pop/jazz de Verd i Blau (23/10) donarà inici a aquest cicle, molt variat estilísticament, que seguirà amb el jazz contemporani del Rotem Sivan Trio (25/10), la música de cambra del Sextet Gerió (26/10), el dixieland dels Hot Brass Quartet per al Vermut Jazz del dia de Sant Narcís (29/10), i el blues d’August Tharrats i Amadeu Casas (30/10). El concert estelar d’aquest cicle anirà a càrrec del Jerome Sabbagh Quartet feat. Ben Monder & Jeff Ballard (31/10), i la música negra de Marga Mbande Quartet protagonitzarà el ja tradicional concert d’aniversari del Sunset (1/11).

El llegat de Miles Davis i flamenc al novembre.
Al novembre es durà a terme el 2n Cicle Sax Masters, que tindrà com a cap de cartell a Zenhya Strigalev & Smiling Organism (15/11) en un concert que contarà amb la participació excepcional del llegendari baixista Foley, company d’escenaris de Miles Davis durant cinc anys.

D’altra banda, el guitarrista de flamenc i membre del grup Ketama Josemi Carmona, junt al pianista de jazz Ignasi Terraza, estrenaran a Girona el projecte “Únicos” (23/11), una revolucionaria fusió d’estils i tradicions.

Jazz des de Nova York al desembre
El millor jazz contemporani arribarà des de Brooklyn de la mà del Rob Garcia Quartet (13/12), amb un concert de presentació del seu darrer CD i amb la col•laboració del premiat saxofonista Noah Preminger. Amb un estil molt més clàssic, la pianista i vocalista Dena DeRose oferirà amb el seu trio una sessió de jazz elegant i sofisticat el dissabte 20 de desembre,

Nova jam session

Una de les novetats de la temporada és la programació d’una jam session dedicada al soul, funk i blues, que coordinarà la Banda de la Impremta el segon diumenge de cada mes, i que es sumarà a la jam de la Sunset Band (primer diumenge) i a la Jazz Jam Session (tercer diumenge) en el foment a la participació sobre l’escenari del Sunset.


 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada