2n dia del 5è Festival de Jam Sessions a Sant Vicenç dels Horts

Ara mateix ja hem començat el 2n dia del 5è Festival de Jam Sessions amb el combo del Conservatori de Bellaterra...de conya. Força gent a les 21h. ...gràcies.

Albert, Kike, Eladio, Jordi i Abraham
Doncs sí, ha estat una nit fantàstica amb joves i ja apuntant a bons músics acompanyats de dos dels millors mestres en els seus instruments, Eladio Reinón i Jordi Gaspar...l'Albert Muñoz, l'Abraham Rademacher i el Kike Martínez ....primer ells i després el combo del Taller de Músics amb la Rocío Seligrat, Anscari Montori, Max Villavecchia, Javi Garrabella i Jeroni Sureda.....que han tocat una molt bona estona per després començar la Jam Session....i de fet avui ja no m'he hagut de veure sol davant el perill, ja que ens han acompanyat el Joe Psalmist, amb la seva simpatia, humanitat i un parell de temes que ens han fet despertar si és que estàvem dormint....també ha vingut el Jordi Pujol que ha gaudit força en els dos temes que ha tocat, el Deme Gómez, que ha pogut compartir escenari amb l'Eladio Reinón, mestre del Deme al Taller de finals del 80s...i amb qui jo mateix he pogut compartir escenari en un parell de temes....Ha estat una nit magnífica, climatològicament parlant, musicalment parlant i humanament parlant...Molta penya, gent nova que ha vingut de Molins de Rei, de Sant Cugat, els pares dels músics, parelles dels músics com la Montse Roig, directora del Musical de Bellaterra i parella de l'Eladio, i la mateixa parella del Jordi Gaspar. Gent del poble que ha vingut i gent del poble que hem trobat a faltar...uns s'ho guanyen i els altres s'ho perden....què hi farem...Amb ganes d'editar l'àudio que he enregistrat..i la feinada que em donarà però ho faré, i quan ho tingui tothom ho podrà escoltar al blog del Jazz Club La Vicentina, a més de llegir aquesta crònica un pel ampliada...Voilà...Gràcies a lAjuntament de Sant Vicenç dels Horts pel suport incondicional a les propostes de qui això escriu...Bona nit i bon 5è Festival de Jam Sessions en el Jaç de cadascú.
Anscari, Rocío, Jeroni, Eladio, Jordi i Max
Aquestes varen ser les primeres quatre ratlles després del concert...i ara poques ratlles més perquè el que heu de fer és escoltar les músiques que van fer...

El 2n dia de festival el va iniciar el combo dels tres joves de l'escola de Bellaterra acompanyats dels seus mestres l'Eladio Reinón i Jordi Gaspar. Van tocar una mica més de mitja hora i ho fan fer repassant alguns dels temes més emblemàtics estàndards que se solen tocar a les Jam Sessions i s'ha de dir que els tres joves ho van fer la mar de bé i ja no en parlem dels seus mestres..un vertader luxe i plaer poder compartir amb ells la vetllada i amb tots els qui van venir. Alguns dels temes que van tocar van ser el "Song for my father" en un clar homenatge al recentment desaparegut Horace Silver. 

Deme, Eladio, Geroni i Javi
Els del combo del Taller de Músics, van ser els segons en pujar a l'escenari i ho van fer amb una formació de quintet amb la Rocio Seligrat, veu; Max Villavecchia, teclat, Anscari Montori, Javi Garrabella i Jeroni Sureda..ens van presentar tot un seguit de temes propis i al final un estàndard. Em van agradar força i també les seves composicions. S'ha de dir que quan contacto amb les escoles i els hi demano la seva col·laboració amb algun combo, són ells els qui evidentment decideixen quina serà la formació i que sempre, cada any i amb cada escola, la sorpresa sempre és força agradable. 

Javi i Joe Psalmist.
Després dels combos de Bellaterra i del Taller de Músics, va començar la Jam amb quasi tots els components del Taller més Eladio Reinón i Jordi Gaspar...després també s'hi van apuntar el Jordi Pujol, el Joe Psalmist, el Deme Gómez i jo mateix, acabant la Jam amb la primera formació que la va iniciar com a cirereta del pastís...

Miquel Tuset Mallol.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada