Primeres impressions del 1er dia del Festival de Jam Sessions. TALLER i ESMUC

Les primeres impressions en arribar a casa inicialment penjades al Facebook!
"El combo del Taller fent proves de so abans d'anar a sopar"
ara veig que aneu arribant a casa.....(en referència a veure a algun dels alumnes que havien participat connectats al Facebook)
Ara mateix soc a casa, després d'haver ajudat a recollir la "paradeta musical" que ens hem muntat a la plaça de l'església de Sant Vicenç dels Horts, en motiu de la inauguració del 3er Festival de Jam Sessions.
Haig de dir que ha estat tot un èxit, musicalment parlant, i també ha vingut gent, no massa, però el que sí és cert és que els músics no han estat ni s'han trobat sols. Hem començat el 3er Festival amb combos de dues de les escoles de música més representatives de casa nostra: Taller de Músics i ESMUC. Dos combos d'alumnes amb un gran talent i una millor predisposició a interpretar allò que més els hi agrada, el JAZZ.
Ara no és el moment de escriure la crònica d'aquest primer dia de Festival, cosa que faré en els propers dies, però sí que és el moment de dir que els "nois" han estat incommensurables, que cada combo ha interpretat una sèrie de temes presumiblement els que han treballat durant el curs i que lo millor ha estat la col·laboració entre les dues escoles tocant junts en alguns dels temes de la Jam.
Noms com els del Xavi Torres Vicente, Lluc Casares Alcobé, Joan Casares Alcobé, Pau Lligadas, Albert Costa i Pol Omedes Casacuberta, han estat els dignes representants de l'ESMUC, fent tot un repertori de l'ART BLAKEY i els JAZZ MESSENGERS, mentre que noms com els del Toni Saigi Martinez, Nil Mujal, Marco Boi, Teo Salvá i Enric Caballé, han estat els també dignes alumnes del TALLER DE MÚSICS els quals ens han "mostrat" tot un seguit de composicions del guitarrista Enric Caballé. Hi ha hagut poca afluència de músics aliens a les formacions esmentades, però tot i així ha pujat un saxo tenor, del qual no en sé el nom i que sí que sé el de la meva filla Marina Tuset que ha cantat un parell de temes compartint escenari amb membres de les dues escoles. Felicitar als alumnes de nou i desitjar que ells s'ho hagin passat tant bé com ens ho hem passat nosaltres i que els representants d'aquestes dues grans escoles i els seus alumnes, vulguin col·laborar en aquest Festival en la propera edició. Bona nit i bon JAÇ.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada