Marco Mezquida...Un Crowfunding pel seu darrer projecte Amateur i la seva prolífica aventura.

Benvolguts i benvolgudes,

La plataforma Compartte vinculada a la sala Artte de Barcelona presenta avui a les 19h els 4 projectes que ha escollit per impulsar un crowfunding o micromecenatge.

Tinc l'honor i el compromís de que hagin escollit el meu nou projecte de disc de piano sol,
AMATEUR, que gravaré aviat.

Mai he fet un crowfunding per ser una mica reaci a la idea, però està de moda per lo costós de fer un disc i els nuls ajuts de les discogràfiques en decadència. Diuen que és el futur...

Fins ara no he parat d'invertir en fer discos i així seguiré perquè durant el 2015 sortiran 7 discos autoproduïts dels meus projectes: 2 pianos sols, 4 duets com a mínim (el segon disc amb la Celeste Alías, el primer amb el contrabaixista Manel Fortià, amb en Félix Rossy, Marc Miralta, Jaume Llombart, Pablo Selnik!); 2 trios (el segon disc de My Friend Marko i un nou trio que he format recentment). També treuré amb Ramon Prats i Johannes Nästesjö el primer disc de free del Robadors Quartet (Chant-Prats-Nastessjo-Mezquida). I Sortiran com a mínim uns 8 discos més on sóc sideman, per tant serà un any molt prolífic si tot va bé...
(Gabriel Amargant quintet, M. Fernández quintet, Giulia Valle Trio, Marceŀlí Bayer quartet , Luis Verde Quintet, Carlos Falanga Quartet, Gonzalo del Val trio, Juan Pablo Balcazar Quartet, Juliàn Sánchez quartet, ...)

Res, que després dels discos que he fet fins el moment http://marcomezquida.com/discos-i-grups/ inicio el primer crowfunding per publicar Amateur al juny.

 La vostra col·laboració ajudarà a finançar part del nou projecte per exemple "comprant el disc per avançat" per 15 euros. Aquest disc se us enviarà a casa sense més despeses.


El tràmit és senzill en aquest link. S'agraeix la compartició:
http://es.ulule.com/marco-mezquida/

 

Només puc dir que en aquest disc hi posaré tot lo bo que puc oferir (com en cadascun dels que he fet però cada vegada millor) i que espero us faci passar molt bones estones.

De pas, aprofito per convidar-vos el 24 de febrer al proper concert doble de piano sol que faré al Jamboree de Barcelona, on tindré unes quantes còpies del nou Live in Terrassa, el concert d'una hora ininterrompuda de música a piano sol que vaig fer al Festival de Jazz de Terrassa al 2014 presentant La hora fértil.

Gràcies i fins aviat!! 

Marco Mezquida.

1 comentaris:

Lagu Ambon Terbaru Mitha Talahatu ha dit...

gracias... :)

Publica un comentari a l'entrada