Magnífic Concert amb Sergi Sirvent Trio i posterior Jam Session

Ramiro Rosa, Marc Cuevas i Sergi Sirvent
Un Concert Jam amb Sergi Sirvent, Marc Cuevas i Ramiro Rosa i força colla més..que ja comentaré amb més calma...Ens ho hem passat de collons....he.Ara ja més calmat només dir-vos que després del magnífic concert del Sergi Sirvent Trio, amb Marc Cuevas i Ramiro Rosa, amb tot de temes propis magnífics de cadascun d'ells i que aviat estaran penjats al blog, vam iniciar la Jam Session el voluntari qui us escriu això, en el primer tema, Remember, i després, en un Body & Soul es fa afegir el Modest Pelfort a la trompeta. Després van pujar el Deme Gómez i el Juan Carlos Speedy González per tocar un tema de John Coltrane amb el Sergi a la trompeta. Mentre tot això passava, el Carles Pineda i el Joan Martí s'estaven alimentant a baix a La cuina d'en Toni. Després del Deme i cia va pujar el Carles al saxo alto, amb el Joan Martí al contrabaix i també el Josep Mª Martí a la bateria, amb el Sergi al piano i ens varen fer una bossanova amb el Modest a la trompeta. Després va sonar el Alone Together instigat per qui això escriu i amb la col·laboració d'alguns més, i ja vàrem canviar d'estils amb el gran Joe Psalmist que va fer una colla de temes força entretinguts amb el seu magnífic estil i simpatia. Temes amb el Josep Mª a la bateria, Joan Martí al contrabaix i el Joe al piano i veu amb el saxo del Carles. En alguns dels temes que va tocar el Joe va estar acompanyat pel Sergi a la bateria, Joan Martí que no va deixar el contrabaix, el Juan Carlos al saxo alto en temes com Kansas City i demés. Després dels aplaudiments força merescuts pel Joe i companys, tota una gran secció de vents ens vam posar a tocar el "Nostalgia in T.S", dues trompetes, un saxo tenor, tres saxos altos, amb el Ramiro i Marc a la secció rítmica. Al final d'aquest tema ens vam quedar en una mena de riffs en plan Free que van ser molt divertits. Després de força minuts amb aquest tema ens vam ficar amb el "There will never be another you" amb igualment tota la colla de vents, que més aviat semblava una tempesta...he. Ja per finalitzar la jornada, el trio base s'hi va posar de nou amb un tema per acabar una magnífica nit, primer de concert i després d'una entretinguda i divertida Jam Session..

I aquí podeu mirar una seqüència de les fotos que vaig fer del concert-jam:
Com sempre que passa, el que fa les fotos no surt a la portada, doncs això m'ha passat a mi. Ho haurem de solucionar de cara a la propera Jam (Concert-Jam) amb el Geni Barry Trio amb el Nono Antonio Ramón Fernández i el Javier Juanco que farem el 19 de desembre. Fet i fet, vam estar tocant quasi dues hores de Jam compartint l'escenari professionals amb aficionats i el públic resistent que no volia marxar, com el Sebastia Massana i amiga, i alguns més, que s'ho van passar d'allò més bé.
I ara podeu veure un vídeo d'un tema del Marc Cuevas... 
S'ha de dir però, com ja va essent habitual darrerament, que durant el concert hi va haver una bona presència de públic entre els quals la colla del Rafael Garcia, amb el Toni i els dos germans Navarro, el Xavi i el Julian. També va venir el Ramon Folgado amb un amic...el Deme i una amiga, el Juan Carlos amb una altra amiga, etc i el Sebastià i amiga que es van quedar fins el final...he..al Sebastià li ha agafat una molt bona afició i sembla que s'ho passen tots dos de conya....I un dels que no falta mai és l'amic Carlos Sampietro Pardina que ens va acompanyar una bona estona, la Manoli i el Juanjo, com sempre a primera fila.
Alguns d'ells es van quedar a la Jam i d'altres van marxar. Sempre però que hi hagi músics que tinguin ganes de tocar, encara que no hi hagi gaire públic, i les hores no siguin inoportunes, tocarem fins que els músics que han encetat el concert diguin prou. així ho mirarem de fer sempre i així ho vàrem fer aquest divendres..he.
Miquel Tuset i Mallol.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada