Projectes Finals a l'ESMUC

El diumenge passat a les 22h, l'Albert Costa amb una frontal de cinc trombons....va ser Brutal. Un magnífic projecte de final de carrera de l'Albert amb una formació de cinc trombons....temes preciosos, entre els quals "Georgia on my Mind"....i d'altres que ara no en recordo el títol. Excel·lents tots i més ell. Ja tenim un altre súper graduat.!

Albert Costa "Trombone Project"
Avui dinarts, una tarda a l'esmuc...gaudint de més projectes dels nostres joves grans músics....a les 18h Josep Valldeneu i el seu de Creació Pròpia...que ha resultat ser impressionant...de passada saludant al J.J. Dani El Fisio i a l'Eladio R que feia d'observador..
Un projecte de creació que ha comptat amb la participació d'una secció de vents "càlids" del sud que ha afegit unes textures precioses al treball final.
Josep Valldeneu "Project"
Després amb temps per anar a veure una audició de lApel-les Carod acompanyat d'un trio base d'excepció amb la Elisabet Raspall , Giulia Valle i Aldo Caviglia...i observat per l'Oriol Saña ..jo li he posat un excel·lent......


Apel·les Carod "Audition"
i després la cirereta amb el projecte del Camilo Motta amb una formació increïble i millors músiques i ritmes. El Camilo ja m'havia parlat d'un bon projecte (ara sé jo que és aquest) el darrer dia que va venir a les Jams del JCLV. Sorprès i admirat per la qualitat del projecte on per una banda esquerra trombó, saxo tenor i baríton, flauta i clarinet i tenor del líder i per la dreta un quartet de corda. Pel darrera una secció rítmica impressionant de guitarra, baix elèctric, percussió i bateria..i sobretot les músiques, les melodies i també els ritmes, aquesta vegada més llatins...
Camilo Motta "Project"

En definitiva, no sé jo si aquesta merda de món es mereix aquests joves valors, la seva música i la dels seus professors. Potser de cara el Nadal serà diferent? Voilà. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada