ALBERT VILA QUINTET aquest divendres al Jamboree

Hola de nou amigues i amics: comunicar-vos que l'Albert Vila amb el seu quintet tocaran aquest proper divendres al Jamboree. Ja sabeu que el varem tenir en el darrer concert acompanyant a l'Albert Caire integrat en el qiuntet d'aquest darrer. Dir-vos també que la mateixa formació, Albert Vila Quintet ens acompanyarà el 18 de març de 2011 a la Sala Xica. Ara us poso la informació que es pot veure al web del Jamboree, relativa a aquest concert del divendres. A veure si ens hi trobem uns quants donant-li suport. Ens veiem. Miquel Tuset.

Components


Albert Vila guitarra elèctrica i guitarra acústica, baríton, Santi de la Rubia saxo tenor, Roger Mas piano, Marko Lohikari contrabaix, Marc Ayza bateria.

Descripció


Tot i que es va formar a Amsterdam, Albert Vila és un dels guitarristes més broklinians del nostre jazz. Va debutar el 2007 amb el disc Foreground Music (Fresh Sound New Talent), després d’haver guanyat el Premi al Millor Tema a la Dutch Jazz Competition per la peça “Gym-Jam”. Va passar també per Nova York i va formar un duet amb la cantant Clara Luna, que acaba de presentar el seu primer disc. Quant tot just està preparant les composicions del seu proper treball en formació de quintet, Vila pujarà a l’escenari del Jamboree per oferir-nos material nou. Ho farà en companyia d’una banda de luxe, formada per companys de viatge que han revolucionat l’escena del jazz a casa nostra. Sons enigmàtics i preciosistes a les mans d’un dels millors quintets que actualment pul•lulen per la Ciutat Comtal.



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada