PROPER CAP DE SETMANA DE JAM SESSIONS

Hola de nou a tothom: Aquest proper cap de setmana tenim un parell de dies, dissabte i diumenge, d'alló més interessant pel que fa a músics reconeguts, professors i estudiants de dues escoles de música de Barcelona.

El dissabte 3 de juliol a les 20h i a la Sala Xica de La Vicentina tindrem el gran vibrafonista català, es comenta entre els entesos que és el millor dels vibrafonistes de l'estat espanyol, en Geni Barry, acompanyat per un trio de professors de l'escola Acadèmia Amadeus i que són, Luca Tondena, saxo tenor / Ramiro Rosa, bateria / Esteban Fillol, baix elèctric.

El diumenge 4 de juliol a les 20h i a la Sala Xica de La Vicentina tindrem una nodrida representació del Taller de Músics. Hi participarà un combo de professors liderat pel Alejandro di Costanzo, piano / Paco Weht, contrabaix / Salvador Toscano, bateria.
També hi haurà un combo d'alumnes de G.S. amb Judit Nederman, veu / Yerai Hernández, guitarra / Manel Fortià, contrabaix i Josep M. Soler bateria.

Segur que serà un cap de setmana de molt bona música, molt bon Jazz i molt bones Jam Sessions. Us hi esperem a tots, aficionats al Jazz i a vosaltres, músics amb ganes de passar una molt bona estona.

Miquel Tuset.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada