UN PIANO PER A LA VICENTINA

Doncs sí, ens aniria molt bé poder disposar d’un piano per a l’entitat. De fet en teníem un, però en una nit de trons, també es va destronar la Vicentina, i allí a baix, desdibuixat per la runa, es va “mal vendre” a un particular. Aquest, no ens el vol re-vendre tot i ésser proper al final del camí, no el piano no, aquell que el va “ben comprar”.

Us preguntareu el perquè necessitem ara un piano i no abans. I us contestarem; és que abans també el necessitàvem però vam anar tirant. Quina coral no necessita un piano! Quin teatre no necessita un piano! Quantes coses podríem fer amb un piano, tant a la coral “El Llesamí” com també a l’elenc teatral. Segur que millorarien les interpretacions d’uns i dels altres. Però a més a més des del juny, tenim una nova secció dins l’entitat que sembla que rutlla força bé, si considerem les actuacions que han fet i el públic que hi ha anat. Es tracte del Jazz Club la Vicentina, nova secció dins de l’àmbit musical dedicada a programar concerts d’aquest tipus de música, el Jazz i també el Blues. A aquesta secció també li aniria molt bé disposar d’un piano. Motiu; doncs que no hi ha cap pianista que es carregui el piano a l’esquena per anar a tocar. Com que no són rucs, no el porten, i per contra porten un “teclat” que no sona ni de bon tros com un piano de “veritat”. Tots aquests motius van provocar que se’ls hi acudís als “responsables” del Jazz Club la Vicentina, d’organitzar una “rifa” per poder-lo aconseguir, aquest benvolgut piano. Van pensar que, com la salut és fonamental per a la vida, i que tothom la cerca, doncs “rifar” un cap de setmana per a dues persones, amb massatge i dutxa inclòs, a l’Hotel Hipòcrates, a Sant Feliu de Guíxols, podria ser una cosa interessant per a tothom. Doncs us demanem això, una petita col·laboració de 5€ per poder, entre tots, aconseguir un piano per a la Vicentina, i que a qui li toqui, que s’ho passi bé. Salut i moltes gràcies. Miquel Tuset.

2 comentaris:

pilar capará munté ha dit...

Endavant amb la rifa. Pilar Capará

Xavier Borrull ha dit...

Doncs sí...en aquesta època que ens ha tocat viure, quan la cultura musical està passant per hores baixes (tots veiem el telenotícies), és bona idea "baixar" 5 euros de les nostres butxaques i aportar el nostre gra de sorra per a aquesta noble finalitat...¿ Perquè, del que es tracta és de continuar gaudint de la vida?-¿No?.
Una abraçada col·laboradors!
Xavier Borrull.

Publica un comentari a l'entrada