ELS CONEIXEU? NO? DONCS VEIEM QUÈ DIUEN D'ELLS

CAIXA PENEDÉS Vi JAZZ 2009 (Vilafranca del Penedés 3,4 i 5 de juliol de 2009)

SUPERCOMBO & SUSANA SHEIMAN

Dissabte 30 de juny de 2009, Saló del Casal Societat “La Principal”, ENOJAZZ Dinar-Concert

Susana Sheiman (veu i percussió vocal), Dani Alonso (trombó), Xavi Figuerola (saxo tenor), Ignasi Terraza (piano), Manel Àlvarez (contrabaix) i Erwin Seeruton (bateria)
Al migdia de dissabte arribava un dels actes més sorprenents del Vijazz: L’enojazz. A l’interior del Saló centenari del Casal, els assistents van poder gaudir dels ritmes del Swing amb la formació del trombonista de Banyoles, Dani Alonso, units als millors caldos del Penedès i els plats elaborats pel Restaurant Cal Blay. Cada plat va ser regat amb un cava o un vi concret i posat en situació per una cancó de la veu dolça de Susana Sheiman.

En el pla estrictament jazzístic, cal esmentar la delicadesa sublim d’Ignasi Terraza, aquest pianista que, pas a pas, s’està guanyant el lideratge i s’ha convertit en un dels més sol•licitats a casa nosta. Per descomptat, en Xavi Figuerola fent ús d’aquell so voluminós i decidit, i també de la seva versatilitat. I els de la base rítmica, el sensat Erwin i un incansable Manel Àlvarez, amb dos solos prou meritoris.
No oblidem una veu com la de Susana Sheiman, amb la sinuositat adequada i aquell timbre que recorda més aviat a Ella Fitzgerald. En un parell de cançons es va permetre el luxe d’oferir tímidament algunes percussions vocals que no van passar desapercebudes.

Extracte del comentari que van fer els organitzadors del Festival de Jazz de Vilafranca del Penedés del darrer estiu.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada